Actorul Tom Holland a dezvăluit titlul noului film „Spider-Man”

De: Ana Obretin / 25.02.2021, 12:56
Actorul Tom Holland a dezvăluit titlul noului film

Următorul film din franciza „Spider-Man” cu Tom Holland în rolul principal va fi intitulat „No Way Home”, după cum au dezvăluit producătorii. 

Cei trei actori principali ai filmului – Holland, Jacob Batalon și Zendaya – au publicat fiecare, marți seară, pe conturile lor de pe rețeaua Instagram câte o fotografie inedită cu acest film, împreună cu un titlu fals: „Home Slice”, „Phone Home” și „Home Wrecker”.

Într-un videoclip publicat miercuri a fost dezvăluit, însă, adevăratul titlu, care va fi „No Way Home”. 

Mai multe personaje negative din diferite părți ale francizei „Omul Păianjen” urmează să apară în acest nou film, care ar trebui să exploreze diferite realități ale Universului Marvel, după modelul animației „Spider-Man: Next Generation”. Dr. Octopus, omul de știință nebun cu brațe mecanice interpretat de Alfred Molina în „Spider-Man 2” (2004, cu Toby Maguire în rolul principal), își va face apariția alături de Electro, interpretat de Jamie Foxx în „The Amazing Spider -Man 2” (2014 , cu Andrew Garfield ca Spider-Man).

Noul film este continuarea seriei începute cu „Homecoming”, lansat în 2017, și „Far from Home”, din 2019, cu Holland în rolul Omului Păianjen. 

În vârstă de 24 de ani, Tom a devenit celebru la nivel mondial cu rolul Omului-Păianjen jucat în mai multe filme din universul Marvel, precum „Captain America: Civil War” (2016), „Avengers: Infinity War” (2018), „Avengers: Endgame” (2019).

Până în prezent au fost realizate nouă filme care îl au ca personaj principal pe Omul-Păianjen. Peliculele au avut încasări totale de 2,49 de miliarde de dolari la nivel mondial.

Pelicula „Spider-Man: No Way Home” va ajunge în cinematografe pe 17 decembrie 2021, potrivit Variety.

CITEȘTE ȘI: Tom Holland a mărturisit că și-a spart laptopul când a aflat că a primit rolul “Spider-Man”  

Foto: Profimedia Images