Actrița Emma Roberts a devenit mamă

De: Ana Obretin / 29.12.2020, 09:27
Actrița Emma Roberts a devenit mamă

Actrița americană Emma Roberts și iubitul ei, actorul Garett Hedlund, au devenit părinți pentru prima dată.

Roberts a născut un băiețel care a primit numele de Rhodes, duminică, într-un spital din Los Angeles. 

Fosta vedetă Nickelodeon, în vârstă de 29 de ani, și fiul ei se simt bine, potrivit TMZ

Emma Roberts a anunțat că este însărcinată în luna august, când a publicat pe rețeaua de socializare online Instagram o fotografie cu ea și Hedlund, în vârstă de 36 de ani, cu care are o relație din luna martie a anului trecut. Ea a precizat și sexul viitorului bebeluș în mesajul care însoțea fotografia: “Eu … și cei doi băieți preferați ai mei”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts)

Actrița a devenit recent prima vedetă care apare însărcinată pe coperta revistei Cosmopolitan, pozând pentru numărul din decembrie/ ianuarie. În interviul care a însoțit ședința foto, Roberts a spus că și-a dorit întotdeauna să fie mamă. Aceasta a mai dezvăluit că și-a congelat ovulele pe când avea 20 de ani, când a fost diagnosticată cu endometrioză. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts)

Fiica actorului Eric Roberts și nepoata starului hollywoodian Julia Roberts, Emma a jucat cel mai recent în comedia romantică Netflix “Holidate”, lansată la sfârșitul lunii octombrie. Ea este cunoscută și pentru rolurile din producții de groază, precum “The Hunt” și “American Horror Story”. 

Actorul Garrett Hedlund este cunoscut pentru rolurile din filme ca “Troy”, “Eragon” (2006), “Tron: Legacy” (2010), “On the Road” (2012) și “Unbroken” (2014). 

CITEȘTE ȘI: Actrița Isla Fisher explică ce înseamnă o căsnicie cu Borat

FOTO: Shutterstock, Profimedia