Actrița Isla Fisher explică ce înseamnă o căsnicie cu Borat

De: Loredana Toma / 25.12.2020, 12:00
Actrița Isla Fisher explică ce înseamnă o căsnicie cu Borat

Soția lui Sacha Baron Cohen, actrița Isla Fisher, explică ce înseamnă o căsnicie cu Borat. În puținele lui apariții publice în emisiuni, fără să intre în pielea vreunui personaj, actorul britanic Sacha Baron Cohen s-a descris ca fiind un om mai “ciudățel” de fel.

“Ca să fiu mai clar, sunt mai mult genul acela care, la o petrecere, spune ceva ce i se pare amuzant, însă oamenii fac imediat stânga împrejur și pleacă”, a spus acesta în emisiunea lui Jimmy Kimmel.

Nici soția sa, Isla Fisher, cu care este căsătorit din 2010, nu spune că viața alături de el ar fi, în vreun fel, supusă rutinei.

Actorul a lansat primul film din seria “Borat” atunci când încă nu era căsătorit cu Fisher. În schimb, cel de-al doilea lungmetraj, “Borat Subsequent Moviefilm”, care a fost lansat de curând și se bucură de un succes uriaș, a fost turnat când cei doi erau deja soț și soție. Într-una din emisiunile “Jimmy Kimmel Live!”, Fisher a povestit cum este să fii căsătorită cu „Borat”.

“Din fericire, nu prea îmi spune când plănuiește să facă ceva foarte periculos, până când acel lucru nu este deja făcut. Adică nu e ca și cum ai întreba: ‘Ai luat hainele de la spălătorie?’ sau ‘Ce ai filmat azi?’. El îți va spune: ‘Am fost la un raliu cu arme’ sau ‘Era cât pe aici să fiu arestat’. Nu este neapărat cazul să mă îngrijorez, însă îmi place să mă implic. Mă uit la toate scenele din filmele sale care au fost tăiate la montaj”, a spus Fisher.

Ceea ce se vede în film se cam întâmplă și în realitate

Nu este exact îngrijorător, dar, dacă ai citit povești din culise, înțelegi că ceea ce se vede pe ecran este exact cam ce s-a întâmplat în realitate. Adică, actrița Maria Bakalova chiar a întrerupt o întâlnire a femeilor din Partidul Republican, iar Cohen chiar a mers la un eveniment unde era invitat vicepreședintele american Mike Pence. Când vine vorba despre astfel de evenimente, Isla Fisher “aude de ele abia după ce s-au întâmplat”, după spusele ei. Cu toate acestea, au o căsnicie fericită și este “mândră de soțul ei”.

CITEȘTE ȘI: „Moarte lui 2020”: Trailerul satirei dedicate de creatorii „Black Mirror” acestui an

FOTO: Profimedia

Tags: