„Moarte lui 2020”: Trailerul satirei dedicate de creatorii „Black Mirror” acestui an

De: Loredana Toma / 23.12.2020, 13:02

La finalul acestui an, creatorii hitului Netflix „Black Mirror” lovesc din nou. Documentarul lor satiric „Moarte lui 2020/ Death to 2020” prezintă acest an, care nu a fost unul tocmai plăcut. Și cum, în mare parte, această idee este împărtășită la unison, Charlie Brooker și Annabel Jones au creat o satiră în cinstea „minunatelor” 12 luni ale anului 2020. Proiectul Netflix va fi lansat pe 27 decembrie, iar trailerul a fost deja lansat.

Filmul în 3 cuvinte

Pe scurt, câteva rânduri informative despre acest proiect sună cam așa: „Un an (completați voi cu adjectivul preferat) încât nici creatorii lui ‘Black Mirror’ nu l-au putut răzbi, dar acest lucru nu înseamnă că nu au ceva de adăugat. ‘Death to 2020’ este o comedie care povestește cât de groaznic a fost și încă este anul 2020. Acest film în stil documentar aduce laolaltă unele dintre cele mai renumite voci și imagini de arhivă din viața reală despre ultimele 12 luni”, spun reprezentanții Netflix.

„Death to 2020” – „un eveniment terapeutic”

Platforma de streaming Netflix a descris „Death to 2020” drept „un eveniment terapeutic pe care nu-l vei uita niciodată”.

Iar distribuția îi include pe actorii Samuel L. Jackson, Hugh Grant, Lisa Kudrow, Kumail Nanjiani, Tracey Ullman, Samson Kayo, Leslie Jones, Diane Morgan, Cristin Milioti și Joe Keery. Brooker și Jones sunt producătorii executivi ai proiectului, potrivit Indie Wire.

Hugh Grant, în rolul unui istoric dezgustător

Hugh Grant, care tocmai și-a lansat cel mai recent proiect, miniseria „The Undoing”, va interpreta rolul unui istoric cu o perucă elegantă care va povesti despre cât de dezgustător a fost anul 2020. „Sunt cam respingător, de fapt! Dar sigur o să vă placă peruca mea!”, a spus Grant. Cine s-a uitat la miniseria „The Undoing”, de pe HBO, în care o are ca parteneră pe actrița Nicole Kidman, știe deja cam ce înseamnă un Hugh Grant respingător.

CITEȘTE ȘI: Regizorul Peter Jackson a dezvăluit primele imagini din documentarul despre The Beatles

Foto: Profimedia

Tags: