Actrița Emma Stone este însărcinată cu primul copil

De: Loredana Toma / 05.01.2021, 14:32
Actrița Emma Stone este însărcinată cu primul copil

Actrița americană Emma Stone este însărcinată cu primul ei copil,  iar ea și soțul ei, actorul de comedie Dave McCary, sunt foarte fericiți. Cei doi și-au început povestea de iubire în 2017 și, doi ani mai târziu, s-au logodit.

“Pare foarte fericită cu ideea de a deveni mamă. Arată foarte bine, este sănătoasă, are grijă de ea, face exerciții zilnic și are mereu cu prieteni în jur”, a precizat o sursă pentru Us Weekly.

Cei doi și-au anunțat logodna în 2019, printr-un selfie publicat pe rețelele de socializare și au existat speculații potrivit cărora s-au căsătorit, pentru că au fost văzuți purtând inele identice. În cele din urmă, au anunțat că s-au căsătorit în luna septembrie 2020, după trei ani de relație.

Emma Stone: Vârsta mi-a schimbat percepția despre căsătorie și copii

În august 2018, Emma Stone, în vârstă de 32 de ani, declara pentru revista Elle că perspectiva ei privind căsătoria și copiii s-a schimbat odată cu vârsta. “În adolescență eram convinsă că nu vreau să mă căsătoresc și să am copii. Și, odată ce am mai crescut, eram convinsă că, într-adevăr, îmi doresc să mă căsătoresc și să am copii”, a spus aceasta.

Starul filmului “La La Land”, pentru care a primit un premiu Oscar, a mărturisit că și-a schimbat părerea odată cu înaintarea în vârstă. “Atunci când am împlinit 30 de ani, m-am gândit că nu mai sunt așa tânără. Sunt tânără, dar nu atât de tânără”, a declarat ea.

Înainte de a forma un cuplu cu McCary, Stone a avut o relație de cinci ani cu starul filmului “The Amazing Spider-Man”, Adam Garfield.

CITEȘTE ȘI: Actrița Emma Roberts a devenit mamă