Actrița Marion Ramsey, cunoscută din comediile “Academia de Poliție”, a murit

De: Loredana Toma / 08.01.2021, 11:06
Actrița Marion Ramsey, cunoscută din comediile “Academia de Poliție”, a murit

Actrița americană Marion Ramsey, cunoscută mai ales pentru rolul din seria de comedii “Academia de Poliție/ Police Academy”, a murit la vârsta de 73 de ani. Actrița fost descoperită moartă în locuința ei din Los Angeles, dar încă nu se cunosc cauzele decesului. Potrivit informațiilor de până în prezent, Ramsey se simțea rău în ultima vreme.

Succes pe trei planuri: teatru, film si TV

Deși mulți oameni o știu pe actriță pentru rolul ofițerului Laverne Hooks din  comedia “Academia de Poliție”(1984),  Marion Ramsey și-a început cariera mult mai devreme. În 1964 a apărut în musicalul “Hello, Dolly!” și prin 1970 deja își făcuse un nume în teatru, film și televiziune. Pe scena de teatru a jucat în “Miss Moffat” și pe ecrane a făcut parte din show-ul “Keep On Truckin’” difuzat de canalul TV ABC și a avut un rol constant în  seria “Cos”

Succesul său a culminat odată cu rolul din cele șase filme “Academia de Poliție”. Mai apoi, a mai apărut în producții ca “Beverly Hills, 90210” “MacGyver,” și “The Addams Family”, din 1992 până în 1993, potrivit Variety.

Rolul său final a fost în filmul “When I Sing”, lansat în 2018. Actrița era implicată și în campanii de conștientizare  HIV/ SIDA.

CITEȘTE ȘI: Familia Stellei Tenant confirmă: Top-modelul s-a sinucis

FOTO: Profimedia Images