Actrița Olimpia Melinte lansează o emisiune online dedicată mămicilor, pe Pro TV Plus

De: Ana Obretin / 28.01.2021, 13:24
Actrița Olimpia Melinte lansează o emisiune online dedicată mămicilor, pe Pro TV Plus

Actrița Olimpia Melinte, care este însărcinată cu al doilea copil, lansează o emisiune online dedicată mămicilor, pe platforma Pro TV Plus.

Olimpia Melinte a a decis să documenteze perioada sarcinii printr-o emisiune online creată special pentru femeile care vor deveni mame, dar și pentru cele care își doresc să aibă un copil.

Săptămânal, în fiecare miercuri, un nou episod din Olimpiada mămicilor  va fi difuzat pe platforma Pro TV Plus. În fiecare episod, Olimpia tratează subiecte de interes pentru mămici sau viitoare mămici, alături de specialiști din diverse domenii relevante. În plus, aceasta va vorbi și despre parcursul său și va oferi detalii despre provocările cu care se confruntă în această perioadă.

În primul episod al emisiunii, Olimpia și invitata sa, Anca Sultan, medic specialist obstetrică-ginecologie, discută despre toate analizele de care are nevoie o femeie atât în timpul sarcinii, cât și înainte.  Este o discuție amicală și utilă despre tot ceea ce înseamnă parcursul sănătos al unei sarcini.

„Olimpiada mămicilor este un vlog creat special pentru femeile însărcinate dar și pentru cele care își doresc să devină mămici. Am pus cap la cap o serie de informații și întâlniri cu specialiști din diferite domenii pentru a le oferi viitorilor părinți o serie de întâlniri virtuale cu medici sau profesioniști din diferite domenii care să le răspundă la marile curiozități din perioada sarcinii dar și de după. Ideea mi-a venit în clipa în care am început să mă lovesc de tot felul de întrebări fără răspuns și curiozități pe care le am încă din primele zile de sarcină. Dându-mi seama că peste tot se găsesc informații mai mult sau mai puțin concludente am zis ca ar fi o idee bună să creez un vlog pe platforma PRO TV Plus unde viitoarele mămici să aibă acces la informații utile și să nu se mai simtă singure în căutările și curiozitățile lor”, spune Olimpia Melinte, potrivit unui comunicat remis Apropo.

CITEȘTE ȘI: „Profu’” și „Las Fierbinți”, printre show-urile care revin în primăvară la Pro TV

Foto: Pro TV