Actrița Rose McGowan a avut o nuntă ca în povești (Galerie foto)

De: Gabriela Voicu / 17.10.2013, 12:00
Rose McGowan s-a căsătorit cu Davey Detail, sâmbătă, la Paramour Mansion din Los Angeles, iar imaginile de la nuntă par desprinse dintr-o carte de povești.

Rose McGowan s-a căsătorit cu Davey Detail, sâmbătă, la Paramour Mansion din Los Angeles. Nunta a fost oficiată de un rabin, iar mirii s-au sărutat sub o boltă (chuppah) decorată cu flori chiar de Rose.

Revista People a publicat imagini în exclusivitate de la nuntă, iar acestea par desprinse dintr-o carte cu povești.

La petrecerea de după ceremonie, o trupă de jazz din New Orleans a fost invitată să cânte la conacul cu pisicină și decoruri vintage care a găzduit cei 60 de invitați.

Vezi mai multe imagini

Rose McGowan și Davey Detail

Cina a fost servită pe mese simple, din lemn, decorate cu vaze vintage de tip pocal conținând ferigi și amarante, iar meniul a inclus salată cu roșii verzi prăjite, pui la cuptor, vafe, friptură, porumb cu sos Cajun, cartofi dulci și orez.

Rpse McGowan a purtat la nunta de vis pantofi Jimmy Choo, rochie de mireasă cu corset realizată de Monique Lhuillier și voal din tul. Buchetul miresei, care a completat grațios ținuta, a fost format din amarante și flori Lisianthus, conținând un medalion în care Rose păstrează poza tatălui ei decedat, dar și pe cea a câinelui ei, Bug, un Boston terrier care a murit în 2010.

Verigheta actriței americane în vârstă de 40 de ani este din aur și este compusă din două inele  – unul încrustat cu piatră prețioasă verde și altul mai subțire, decorat cu pietre prețioase mai mici, de aceeași culoare.