Adela Popescu revine în emisiunea „Vorbește Lumea”, din 30 august

De: Ana Obretin / 27.08.2021, 15:32
Adela Popescu revine în emisiunea

După o vară încărcată de distracție și o binemeritată pauză, emisiunea „Vorbește Lumea” se pregătește să revină cu un nou sezon, încărcat de informații, cu surprize și având un nou prezentator, Adela Popescu.

Aceasta este pregătită să revină în emisiune pentru a fi alături de toți cei de acasă, de luni până vineri, de la 10.30. Adela Popescu a luat o pauză de la carieră pentru a da naștere celui de-al treilea copil al său și al lui Radu Vâlcan.

Ca de fiecare dată, distracția și voia bună vor fi completate de invitați cunoscuți, materiale pline de informații interesante și rubrici speciale de gătit, sport și meteo, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro T

Înainte de revenire, Adela declară: ”Dragii mei, nu mă așteptam să vă dau așa rapid această veste, dar… mă întorc! De luni ne revedem la ‘Vorbește Lumea’, de la 10:30. Știu deja că voi avea emoții să fim împreună, așa că sper să-mi fiți aproape și să vedeți ce v-am pregătit alături de colegii mei”.

„Cum Radu e gata să îmi pregătească sandwich-ul de dimineață, mamaie să îl supravegheze pe bebeluș, iar copiii să picteze la grădiniță, mă declar mai mult decât pregătită să ne vedem, de luni până vineri, la ‘Vorbește Lumea'”, a mai spus aceasta.

CITEȘTE ȘI: „SuperStar România”, „Căsătoriți pe nevăzute” – Pro TV și-a anunțat grila de toamnă

Creatorii Untold și Neversea lansează emisiunea „Provocare pe care” la Pro TV

Foto: Pro TV