Adele a anunțat că își amână pe termen nedeterminat rezidența în Las Vegas

De: Nicoleta Lepădatu / 21.01.2022, 07:54
Adele a anunțat că își amână pe termen nedeterminat rezidența în Las Vegas

Adele și-a amânat rezidența în Las Vegas pe termen nelimitat din cauza întârzierilor de producție legate de Covid, a anunțat într-o postare pe Instagram. Rezidența era programată să înceapă pe 21 ianuarie la Hotelul Caesars Palace din Las Vegas. „Toate spectacolele vor fi reprogramate, mai multe informații vor veni în curând”, a spus artista.

„Îmi pare foarte rău, dar show-ul meu nu este gata”, a spus ea într-un videoclip postat pe Instagram. „Am încercat absolut tot ce ne stă în putință pentru a-l avea gata la timp și pentru a fi suficient de bun pentru voi, dar am fost absolut distruși de întârzierile provocate de Covid. Jumătate din echipa mea este bolnavă de Covid și a fost imposibil să termin spectacolul. Îmi pare rău că este atât de din scurt, am fost treji de peste 30 de ore încercând să ne dăm seama cum să rezolvăm, dar nu mai avem ce să facem. Sunt atât de supărată și îmi pare atât de rău pentru toți cei care au călătorit pentru a ajunge [la spectacol]. Îmi pare foarte, foarte rău.”

„Vom reprograma toate datele, de asta ne ocupăm chiar acum”, a concluzionat ea, „și o să-mi susțin spectacolele așa cum ar trebui să fie. Ne-am confruntat cu atât de multe și pur și simplu nu este gata. Îmi pare foarte rău.”

Adele ar fi trebuit să aibă o rezidenţă de 12 săptămâni la Caesars Palace Hotel din Las Vegas, începând cu 21 ianuarie 2022.

Sub titlul „Weekend With Adele”, cântăreaţa ar fi susţinut două spectacole la fiecare sfârșit de săptămână, până pe 16 aprilie 2022, mai puțin în weekendul 18 – 19 februarie, când Van Morrison are programat un concert acolo.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Adele, rezidenţă artistică de 12 săptămâni în Las Vegas, începând din ianuarie

Albumul „30” al cântăreţei britanice Adele, pe primul loc în topul Billboard 200, pentru a cincea săptămână consecutiv

Adele a dezvăluit un videoclip inedit al melodiei „Oh My God”, de pe noul album „30” (Video)

Tags: