Adele a dezvăluit un videoclip inedit al melodiei „Oh My God”, de pe noul album „30” (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 13.01.2022, 09:06
Adele a dezvăluit un videoclip inedit al melodiei „Oh My God”, de pe noul album „30” (Video)

Adele a lansat cel de-al doilea videoclip oficial de pe cel mai bine vândut album al ei „30” miercuri după-amiază (12 ianuarie), dezvăluind clipul dramatic alb-negru pentru uptempo-ul „Oh My God”, produs de Greg Kurstin.

Filmat în alb şi negru, videoclipul, regizat de Sam Brown, se deschide cu o fotografie a unui scaun cu un măr strălucitor pe el, apoi camera se întoarce spre Adele, care poartă un top negru cu buline, așezată pe un alt scaun, pe o scenă goală, cântând. Sam Brown este cel care a realizat şi videoclipul pentru „Rolling in the Deep”, lansat în 2010.

„A colabora încă o dată, un deceniu mai târziu, a fost mai mult decât nostalgic”, a comentat cântăreaţa pe Instagram. „Am filmat acest videoclip în ziua în care a fost lansată piesa „Easy On Me”. Un milion de lucruri s-au întâmplat în acelaşi timp. A fost foarte interesant”.

Adele va susţine o rezidenţă în Las Vegas, din 21 ianuarie până în 16 aprilie, dar şi concerte în Anglia, la începutul lunii iulie.

„30” se află, pentru a şasea săptămână, pe primul loc în Billboard 200, astfel că Adele a acumulat, de-a lungul carierei, un total de 40 de săptămâni în fruntea topului american al albumelor. Ea a mai condus clasamentul cu „25” (10 săptămâni) şi „21” (24 de săptămâni).

La doar 12 ore după lansare, videoclipul depășise 7 milioane de vizualizări.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Albumul „30” al cântăreţei britanice Adele, pe primul loc în topul Billboard 200, pentru a cincea săptămână consecutiv