Adele: „30” este primul album cu peste 1 milion de unități vândute în SUA în ultimul an

De: Ana Obretin / 09.12.2021, 13:45
Adele:

Cel mai nou album al cântăreței britanice Adele, „30”, este primul dintr-o perioadă de peste un an care a înregistrat vânzări de peste 1 milion de unități – fizice și digitale – în SUA.

Singurul album care a atins acest prag în 2021, „30” a fost precedat de „Folklore”, al lui Taylor Swift, lansat în 2020.

CITEȘTE ȘI: Adele spune că a fost „rănită” de comentariile „brutale” privind pierderea sa în greutate

Adele continuă să bată recorduri cu albumul ei „30”

Noul album al cântăreței britanice, lansat pe 19 noiembrie, a ajuns imediat în fruntea topurilor pe ambele maluri ale Atlanticului, devenind materialul discografic cel mai rapid vândut în 2021, cu 261.000 de exemplare în Regatul Unit în prima săptămână, scrie Billboard.

În plus, Adele a anunțat recent că va susține o rezidență artistică în Las Vegas. Autoarea hitului „Easy on Me” va cânta în fiecare weekend, între 21 ianuarie și 16 aprilie 2022, la Ceasars Palace din Las Vegas. Această rezidență, numită „Weekends With Adele”, va avea loc cu câteva luni înainte de concertele sale în Marea Britanie, în Hyde Park, programate în vara anului viitor. Din cauza pandemiei, artista a decis să nu inițieze un turneu de promovare a noului album. 

CITEȘTE ȘI: Albumul „30” al cântăreţei Adele, vânzări record în SUA pe parcursul unei săptămâni 

Albumul „30” al cântăreţei Adele a devenit cel mai bine vândut material discografic lansat în 2021, în doar trei zile de la lansare

Foto: Profimedia Images