Adele spune că a fost „rănită” de comentariile „brutale” privind pierderea sa în greutate

De: Ana Obretin / 08.10.2021, 09:28
Adele spune că a fost

Adele a acordat primul său interviu din ultimii cinci ani, pentru edițiile britanică și americană ale revistei Vogue. Vedeta a vorbit despre mai multe subiecte, printre care divorțul de Simon Konecki, viitorul ei album, dar și noua sa relație.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de Adele (@adele)

Printre altele, starul britanic a vorbit despre faptul că s-a simțit foarte „rănită” de comentariile brutale despre pierderea sa în greutate venite din partea femeilor. Adele, care a devenit celebră la nivel mondial pe când era supraponderală, a decis în urmă cu trei ani să slăbească și a uimit pe toată lumea, în mai 2020, când a publicat pe Instagram o fotografie a sa cu 45 de kilograme în minus.

CITEȘTE ȘI: Adele și-a surprins fanii cu imagini rare, la cea de-a 33-a aniversare. Cum arată artista britanică

Adele s-a confruntat cu un val de revoltă din partea fanilor

În mod surprinzător, Adele s-a confruntat atunci cu un val de revoltă din partea fanilor, care a afectat-o emoțional. „Cred că unul dintre motivele pentru care oamenii au pierdut povestea a fost pentru că, de fapt, s-a întâmplat pe o perioadă de doi ani”, a declarat ea pentru American Vogue. „Oamenii sunt șocați pentru că nu mi-am împărtășit ‘călătoria’. Sunt obișnuiți ca oamenii să documenteze totul pe Instagram, iar majoritatea celor din poziția mea ar primi un mare contract cu o marcă de produse de dietă. Nu mi-a păsat. Am făcut-o pentru mine și nu pentru oricine altcineva. De ce aș împărtăși vreodată acest lucru? Nu mi se pare fascinant. Este corpul meu”, a explicat artista.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de Adele (@adele)

Ea a continuat spunând că a început să facă sport pentru a trece peste anxietatea de care suferea, adăugând că nu a fost vorba niciodată de slăbit. „Am devenit destul de dependentă de el (de sport, n.r.). Mă antrenez de două sau trei ori pe zi”. Recunoscându-și privilegiul de a-și putea permite antrenori personali, autoarea hitului „Hello” a spus că drumul ei „nu este realizabil pentru mulți oameni”. „Dar trebuia să devin dependentă de ceva pentru a-mi înțelege mintea. Aș fi putut tricota, dar nu a fost să fie”, a mai spus ea.

Adele, prima persoană care a apărut simultan în edițiile americană și britanică ale Vogue

Adele a fost prima persoană care a apărut simultan în edițiile americană și britanică ale Vogue, iar pentru cea din urmă a vorbit despre controlul greutății. „Înțeleg de ce este un șoc. Înțeleg de ce unele femei au fost rănite mai ales. Vizual am reprezentat o mulțime de femei. Dar sunt în continuare aceeași persoană”, a adăugat ea. „Și cea mai proastă parte a întregului lucru a fost că cele mai brutale conversații au fost purtate de alte femei despre corpul meu”, a spus Adele. „Am fost foarte dezamăgită de asta. Asta mi-a rănit sentimentele”, a mărturisit starul.

Noul album al lui Adele, un material „sensibil”

Adele a vorbit și despre noul ei album „sensibil”, mai personal pentru ea decât oricare dintre cele anterioare. Al patrulea său album ar putea să se intituleze „30”, după modelul celorlalte, care au primit ca titlu vârsta lu Adele la momentul lansării lor. Cântăreața a publicat deja un teasing al noului ei single, „Easy On Me”, la începutul acestei săptămâni, dar nu au fost dezvăluite informații despre data lansării viitorului album.

În interviu, vedeta pop a vorbit și despre impactul negativ pe care divorțul ei de Simon Konecki, ce locuiește vizavi de ea în Los Angeles, l-a avut asupra fiului lor, Angelo, în vârstă de nouă ani. 

CITEȘTE ȘI: Adele şi-a costumat fiul în prinţesă Disney

Ea a explicat că, în ciuda durerii pe care i-a provocat-o fiului ei despărțindu-se de Konecki, știa că face ceea ce trebuie. „Dacă pot ajunge la motivul pentru care am plecat, respectiv să-mi urmez propria mea fericire, chiar dacă asta l-a făcut pe Angelo cu adevărat nefericit. Dacă pot găsi acea fericire și mă vede în acea fericire, atunci poate că voi putea să mă iert pentru asta”, a spus ea.

Adele: Albumul este mai mult un divorț de mine însămi

Starul a explicat modul în care au început să se formeze bazele tematice ale viitorului ei album. Ea a spus că și-a dat seama că poziția ei naturală defensivă împotriva bărbaților explorată pe albumele anterioare ar fi putut fi mai mult propria ei problemă decât a lor. 

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de Adele (@adele)

„Mi-am dat seama că eu eram problema. Pentru că toate celelalte albume sunt de genul ‘Ai făcut asta! Tu ai facut asta! La dracu! De ce nu poți să ajungi la mine?’. Apoi mi-am spus: ‘Oh, rahat, eu sunt tema principală, de fapt. Poate că sunt eu!'”, a explicat Adele.

Artista a subliniat că Simon Konecki, cu care este în relații bune, „nu este una dintre fostele mele relații. El este tatăl copilului meu”. Deci, albumul, a spus ea, este mai mult despre „eu divorțez de mine”. „Este sensibil pentru mine acest disc, numai și pentru cât de mult îl iubesc. Întotdeauna spun că ’21’ nu-mi mai aparține. Toți ceilalți l-au luat atât de mult în inimile lor. Nu-l las pe acesta. Acesta este albumul meu. Vreau să împărtășesc propria persoană cu toată lumea, dar nu cred că acestuia îi voi da drumul vreodată”, a mărturisit Adele.

CITEȘTE ȘI: 5 lucruri interesante pe care nu le ştiai despre Adele 

Foto: Profimedia Images