Adele a confirmat că are o nouă relație

De: Ana Obretin / 20.09.2021, 11:12
Adele a confirmat că are o nouă relație

Cântăreața britanică Adele a confirmat că are o nouă relație, după mai multe luni de speculații privind acest subiect. Starul în vârstă de 33 de ani a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie cu ea și Rich Paul, un american în vârstă de 39 de ani. Speculațiile privind o posibilă relație au apărut în luna iulie, când cuplul a participat la finala NBA. 

Adele a publicat pe Instagram cu două imagini cu ea într-o rochie alb-negru și un selfie împreună cu Paul, însoțit de un mesaj care constă doar într-un emoji în formă de inimă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adele (@adele)

Potrivit Forbes, Rich Paul este un superagent sportiv și fondatorul și directorul executiv al Klutch Sports Group, agenția care îi reprezintă pe Lebron James și alți jucători celebri din NBA.

Artista s-a despărțit de fostul ei soț, Simon Konecki, în 2019 și și-a finalizat divorțul în martie anul acesta. Cei doi au un copil împreună, pe Angelo, care are 9 ani.

În mai, autoarea hitului „Someone Like You” și-a sărbătorit cea de-a 33-a aniversare cu un set de fotografii rare, în care apare zâmbind, dansând și înotând. Starul britanic a publicat atunci pe contul său de Instagram trei fotografii de sărbătoare și mesajul „Thirty Free”, un joc de cuvinte care făcea aluzie la faptul că este din nou celibatară. Fanii au lăudat seria foto, din care face parte și o imagine alb-negru, în care artista, care este nemachiată, zâmbește.

CITEȘTE ȘI: Răsfăţ! Adele şi-a tras o mega-vilă de 10 milioane $. Super galerie foto! 

Noua tunsoare a lui Adele stârneşte valuri pe internet! 

5 lucruri interesante pe care nu le ştiai despre Adele 

Adele, fiţe de vedetă! Află care este cea mai recentă aroganţă a vedetei!

Adele şi-a costumat fiul în prinţesă Disney

Foto: Profimedia Images