Adele, cu „21”, pe primul loc în topul celor mai bine vândute albume ale secolului

De: Loredana Toma / 08.03.2021, 14:39
Adele, cu

Adele s-a situat pe primul loc în topul celor mai bine vândute albume ale unei artiste din ultimul secol în Marea Britanie, cu „21”, un material discografic de studio pe care l-a lansat în 2011.

Autoarea hitului “Someone Like You” este urmată în topul realizat de The British Phonographic Industry – grupul care reprezintă interesele industriei muzicale din regat – de Pink, Madonna, Rihanna, Dido, respectiv Amy Winehouse.

Șase milioane de copii ale albumului „21” vândute numai în Marea Britanie

Cel de-al doilea album de studio din cariera artistei Adele, “21”, a fost vândut în șase milioane de copii numai în Marea Britanie, potrivit NME.

De-a lungul carierei, Adele a reușit câteva performanțe extraordinare: albumul „25” (2015) a fost cel mai rapid vândut din istorie, cu peste trei milioane de copii într-o săptămână. „Hello” este prima piesă descărcată de peste un milion de ori în prima săptămână în SUA, urcând instant pe primul loc în Billboard Hot 100 singles. În afară de 15 premii Grammy – din care un record de șase, la egalitate cu Beyonce, pentru albumul „21” – și nouă Brit Awards, londoneza în vârstă de 32 de ani a primit un Oscar, în 2013, pentru piesa „Skyfall”, tema filmului din seria „James Bond”.

Va lansa Adele un nou album?

În altă ordine de idei, bunul prieten al lui Adele actorul de comedie Alan Carr a dezvăluit că artista i-a cântat câteva melodii de pe albumul ei viitor și le-a descris ca fiind “extraordinare”.

CITEȘTE ȘI: Răsfăţ! Adele şi-a tras o mega-vilă de 10 milioane $. Super galerie foto! 

Noua tunsoare a lui Adele stârneşte valuri pe internet! 

5 lucruri interesante pe care nu le ştiai despre Adele 

Foto: Profimedia Images