Adele și-a surprins fanii cu imagini rare, la cea de-a 33-a aniversare. Cum arată artista britanică

De: Ana Obretin / 06.05.2021, 15:35
Adele și-a surprins fanii cu imagini rare, la cea de-a 33-a aniversare. Cum arată artista britanică

Adele, autoarea hitului „Someone Like You”, și-a sărbătorit cea de-a 33-a aniversare cu un set de fotografii rare, în care apare zâmbind, dansând și înotând. 

Starul britanic a publicat pe contul său de Instagram trei fotografii de sărbătoare și mesajul „Thirty Free”, un joc de cuvinte care face aluzie la faptul că este din nou celibatară. Fanii au lăudat seria foto, din care face parte și o imagine alb-negru, în care artista, care este nemachiată, zâmbește.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adele (@adele)

Vedeta publică foarte rar imagini cu ea pe Instagram și, pe lângă laude, fanii i-au adresat și întrebări legate de un nou album. În octombrie 2020, când a găzduit emisiunea umoristică „Saturday Night Live”, ea le-a explicat spectatorilor de ce nu este oaspetele muzical al acelui episod. „Există câteva motive: albumul meu nu este terminat și sunt prea speriată pentru a le face pe amândouă”, a spus ea în monologul ei. 

În martie, divorțul dintre artistă și fostul soț, Simon Konecki, a fost finalizat, la doi ani după separare, cei doi, care au împreună un fiu, Angelo, în vârstă de opt ani, împărțind averea de 190 de milioane de dolari a artistei britanice.

CITEȘTE ȘI: Răsfăţ! Adele şi-a tras o mega-vilă de 10 milioane $. Super galerie foto! 

Noua tunsoare a lui Adele stârneşte valuri pe internet! 

5 lucruri interesante pe care nu le ştiai despre Adele 

Adele, fiţe de vedetă! Află care este cea mai recentă aroganţă a vedetei!

Adele şi-a costumat fiul în prinţesă Disney

Foto: Profimedia Images