Adele lansează pe 15 octombrie prima sa piesa din ultimii 6 ani

De: Ana Obretin / 05.10.2021, 20:05
Adele lansează pe 15 octombrie prima sa piesa din ultimii 6 ani

După șase ani de pauză muzicală, Adele și-a anunțat noul single, intitulat „Easy on Me”. Cântăreața și compozitoarea britanică a lansat, marți dimineață, un teaser pentru viitoarea sa piesă, în care anunță că aceasta va fi lansată pe 15 octombrie.

Starul le-a oferit fanilor un indiciu pentru ceea ce pregătea, la începutul lunii octombrie, când și-a schimbat fundalul de Twitter în aceeași culoare albastra a unor panouri cu cifra 30 care au apărut ulterior în întreaga lume. Fanii au putut să anticipeze astfel un nou album, intitulat „30”.

Adele nu a anunțat când va fi lansat al patrulea album, dar acest lucru s-ar putea întâmpla curând, scrie The Wrap.

Cele mai recente trei albume ale artistei au fost toate intitulate în raport cu vârsta ei la momentul lansării lor, „19”, „21” și „25”.

Adele a devenit celebră la nivel mondial cu single-ul „Chasing Pavements”, de pe albumul ei de debut, „19”. De atunci, ea a scris și a înregistrat hituri precum „Rolling in the Deep”, „Someone Like You”, „Set Fire to the Rain”, „Rumor Has It”, „Send My Love (To Your New Lover)” și „Hello”. Printre alte proiecte se numără tema muzicală a filmului „Skyfall” (2012), din seria James Bond, cu Daniel Craig, care i-a adus un premiu Oscar pentru cea mai bună piesă originală.

CITEȘTE ȘI: Răsfăţ! Adele şi-a tras o mega-vilă de 10 milioane $. Super galerie foto! 

Noua tunsoare a lui Adele stârneşte valuri pe internet! 

5 lucruri interesante pe care nu le ştiai despre Adele 

Adele şi-a costumat fiul în prinţesă Disney

Foto: Profimedia Images