Adele a anunţat datele și locul concertelor pe care le va susţine la Londra în 2022

De: Nicoleta Lepădatu / 26.10.2021, 16:54
Adele a anunţat datele și locul concertelor pe care le va susţine la Londra în 2022

Adele a anunţat datele pentru concertele de la Londra în 2022. Cele două evenimente din Hyde Park sunt primele show-uri live pe care artista le va susţine în Marea Britanie din 2017.

Cântăreaţa în vârstă de 33 de ani a anunţat aceste date pe Instagram printr-o poză cu ea din profil, pe care se poate citi ”Hyde Park Londra 1 şi 2 iulie 2022”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)


Ea va susține concertele în cadrul festivalului British Summer Time Hyde Park de anul viitor, la care vor participa şi Sir Elton John, Duran Duran şi Pearl Jam.

”Easy On Me”, single-ul cu care Adele a revenit pe scena muzicală pe 15 octombrie, are şanse să se menţină pe primul loc în ”UK single charts” pentru a doua săptămână consecutiv. Single-ul este prima piesă de pe albumul ei „30”, care va fi lansat pe 30 noiembrie.

După un interviu acordat Vogue înainte de lansarea ”Easy On Me”, artista va fi intervievată de Oprah Winfrey în cadrul unei emisiuni speciale, de două ore, pe CBS, intitulată „One Night Only”, în data de 14 noiembrie.

Festivalul BST Hyde Park revine după o absenţă de doi ani ca urmare a pandemiei de coronavirus şi se va desfăşura în perioada 24 iunie -10 iulie 2022.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Adele spune că a fost „rănită” de comentariile „brutale” privind pierderea sa în greutate

Adele și-a surprins fanii cu imagini rare, la cea de-a 33-a aniversare. Cum arată artista britanică

 

 

Tags: