Adele a lansat videoclipul piesei ”Easy on Me” (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 15.10.2021, 08:09
Adele a lansat videoclipul piesei ”Easy on Me” (Video)

La cinci ani de la ultima ei melodie, Adele a lansat joi ”Easy on Me”, o baladă emoționantă care reflectă modul în care s-a maturizat de-a lungul anilor.

Cântăreața a făcut un teasing al piesei ”Easy on Me” săptămâna trecută, când a postat un clip alb-negru de câteva secunde pe Twitter, despre o călătorie, în timp ce mai multe partituri zboară de pe scaunele mașinii. Scena apare în videoclipul piesei care tocmai a fost lansat. În el cântăreața poate fi văzută îndepărtându-se cu mașina de o casă goală. În partea a doua, videoclipul trece la culoare, pe măsură ce Adele continuă să cânte cu părul fluturând în vânt. Videoclipul a fost regizat de premiatul cineast Xavier Dolan.

Balada este primul single de pe viitorul ei album, care se va numi ”30”, continuând obiceiul de a-și denumi discurile după vârste esențiale din viața ei.

Noua versiune urmează divorțului ei de la începutul acestui an, de Simon Konecki, cu care are un fiu de 9 ani, Angelo. Adele a precizat însă că nu este un album de „divorț”. Artista a spus pentru Vogue: „El nu este unul dintre foștii mei. El este tatăl copilului meu. Mai mult divorțam de mine.”

Când a anunțat albumul pe rețelele sale de socializare, cântăreața l-a descris ca fiind „reprezentativ pentru parcursul celei mai tulburi perioade din viața mea”. Ea a adăugat: „Mi-am reconstruit cu grijă casa și inima de atunci și acest album povestește tot acest proces. Casa e acolo unde e si inima.”

Videoclipul a adunat 10 milioane de vizualizări la doar cinci ore după lansare.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Adele va lansa în noiembrie noul ei album, ”30”

Adele spune că a fost „rănită” de comentariile „brutale” privind pierderea sa în greutate