Adele spune că rezidența în Las Vegas, programată pentru ianuarie și amânată, va avea loc cu siguranță anul acesta

De: Nicoleta Lepădatu / 12.02.2022, 19:13
Adele spune că rezidența în Las Vegas, programată pentru ianuarie și amânată, va avea loc cu siguranță anul acesta

Adele clarifică statutul rezidenței sale din Las Vegas după ce a amânat seria de spectacole din ianuarie.

Pregătită să lanseze seria de concerte pe 21 ianuarie, Adele a anunțat pe 20 ianuarie într-un videoclip postat pe diversele ei canale de socializare că este nevoită să anuleze spectacolele din cauza întârzierilor provocate de Covid și a faptului că jumătate din echipa ei era bolnavă din cauza virusului, urmând a fi anunțate noi date în viitor. Vineri, în timpul emisiunii The Graham Norton Show, unde a fost invitată, artista câștigătoare a unui Grammy a explicat decizia de a amâna și a promis fanilor săi că spectacolele vor fi reprogramate anul acesta, deoarece are alte planuri pentru anul viitor.

„Acum muncim pe brânci, dar nu vreau să anunț un nou set de date până când nu știu că totul va fi cu siguranță gata”, a spus ea. „Cu cât pot să anunț mai devreme, cu atât mai bine, dar pur și simplu nu pot în cazul în care nu suntem pregătiți la timp. Se întâmplă absolut 100% anul acesta. Trebuie să se întâmple anul acesta pentru că am planuri pentru anul viitor. Imaginează-ți dacă trebuie să anulez pentru că voi avea un copil!”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Adele a anunțat că își amână pe termen nedeterminat rezidența în Las Vegas

Adele, rezidenţă artistică de 12 săptămâni în Las Vegas, începând din ianuarie

Albumul „30” al cântăreţei Adele a devenit cel mai bine vândut material discografic lansat în 2021, în doar trei zile de la lansare