Adrien Brody a refuzat un rol în ”Lord of the Rings”, o decizie pe care a regretat-o după ce a vizionat epopeea lui Peter Jackson 

De: Nicoleta Lepădatu / 18.10.2021, 11:34
Adrien Brody a refuzat un rol în ”Lord of the Rings”, o decizie pe care a regretat-o după ce a vizionat epopeea lui Peter Jackson 

Adrien Brody a refuzat șansa de a juca în ”Lord of the Rings”, o decizie pe care a regretat-o imediat după ce a văzut epopeea lui Peter Jackson la cinematograf.

Într-o retrospectivă recentă a carierei pe care a făcut-o pentru revista GQ, actorul câștigător de Oscar a dezvăluit informația surprinzătoare, în timp ce povestea despre filmul pe care l-a făcut cu Peter Jackson, ”King Kong”, în 2005.

„Eu, cumva, nu am înțeles dimensiunea rolului”, a spus Adrien Brody despre momentul în care a fost abordat pentru a juca în ”The Fellowship of the Ring”. „Nu știu pentru ce rol am fost solicitat exact, dar era un personaj asemănător hobbitului. Căutam altceva la momentul acela, așa că am refuzat”, a adăugat actorul.

Și, desigur, Brody a spus că a regretat extrem de mult că nu a acceptat proiectul lui Peter Jackson.

„Îmi amintesc că am fost să văd ”Lord of the Rings” la cinema cu o fostă iubită. Și s-a întors spre mine și mi-a spus: ”Ai refuzat un rol în ”Lord of the Rings” ?!’ ”, a povestit Adrien Brody. „Nu pot să uit cât de prost am putut să mă simt. Dar măcar am obținut rolul lui Jack în filmul lui Peter Jackson (”King Kong”).”

Adrien Brody a continuat spunând că producția ”King Kong” a fost o experiență minunată pentru el și a învățat multe despre realizarea unei povești epice cu buget mare. „Am avut o premieră în Times Square și au închis toată piața”, a spus el. „Primarul a fost acolo și ne-a prezentat orașul. A fost o chestie super importantă. Fața mea a fost imortalizată pe pahare de suc de la McDonald’s. Când se întâmplă asta pentru cineva?”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Adrien Brody este un investitor miliardar în “Succession” – sezonul 3