Alec Baldwin a anunțat că îl va intervieva pe Woody Allen

De: Nicoleta Lepădatu / 27.06.2022, 08:06
Alec Baldwin a anunțat că îl va intervieva pe Woody Allen

Alec Baldwin a anunțat un interviu cu regizorul Woody Allen, care s-a confruntat cu reacții publice dure după ce fiica sa adoptivă, Dylan Farrow, a susținut că a abuzat-o sexual când era copil.

Aceaste reacții a fost recent reînnoite odată cu lansarea în 2021 a seriei documentare HBO „Allen v. Farrow”, în care ea și mama Mia Farrow au detaliat acuzațiile pe care le-au prezentat pentru prima dată în 1992.

Alec Baldwin a făcut anunțul pe contul său de Instagram duminică seară, scriind: „Permiteți-mi să prefațez acest lucru declarând că am ZERO INTERES în judecățile și în postările celor care vor să-și demonstreze superioritatea morală aici. Sunt, în mod evident, cineva care are propriul său set de convingeri și NU ÎMI PĂSĂ de speculațiile cuiva. Dacă voi credeți că un proces ar trebui să se desfășoare printr-un documentar HBO, aceasta este problema voastră.”

Interviul va avea loc marți, live pe Instagram, la ora 10:30 ET. „Te iubesc, Woody”, a spus Baldwin într-o postare video. „Instagram, sunt cu Woody, marți, ora 10:30. Sa fii acolo.”

„Allen v. Farrow” a inclus o filmare care nu mai fusese făcută publică în care Farrow, în vârstă de 7 ani, vorbește despre presupusul atac, la scurt timp după ce ea susține că a avut loc. În timpul mișcării #MeToo, filmul său din 2019 „A Rainy Day in New York” a fost abandonat de Amazon Studios, iar Hachette Book Group a refuzat să-i publice memoriile. Woody Allen a negat acuzațiile și le-a numit „neadevărate și rușinoase” într-o declarație după lansarea docuseriei.

Alec Baldwin a fost, de asemenea, subiectul unor controverse recente. În octombrie, el ținea o armă de recuzită care s-a descărcat și a ucis-o pe Halyna Hutchins, director de imagine, și l-a rănit pe regizorul Joel Souza pe platoul de filmare al filmului „Rust”. Ancheta asupra incidentului este în desfășurare, la fel ca și un proces pentru ucidere din culpă intentat de familia lui Hutchins împotriva lui Baldwin, a șapte producători și a altor membri ai echipei „Rust”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Alec Baldwin, dat în judecată de familia femeii ucise pe platourile de filmare