Alec Baldwin va fi tată pentru a opta oară, la 63 de ani

De: Ana Obretin / 30.03.2022, 12:09
Alec Baldwin va fi tată pentru a opta oară, la 63 de ani

Actorul american Alec Baldwin, în vârstă de 63 de ani, și soția, Hilaria, au anunțat că așteaptă al șaptelea copil. Hilaria Baldwin, care a vorbit public despre avortul spontan suferit în aprilie 2019, urmat de o altă sarcină pierdută în același an, a publicat pe Instagram un videoclip în care apare alături de Alec și cei șase copii ai lor, în timp ce cei mici află despre viitorul frățior.

„După multe suișuri și coborâșuri în ultimii câțiva ani, avem… o surpriză uriașă: un alt Baldwinito va veni pe lume în această toamnă”, a scris antrenoarea de fitness în vârstă de 38 de ani. „Eram destul de siguri că familia noastră este completă și suntem mai mult decât fericiți de această surpriză. Împărtășesc cu voi momentul în care le-am spus copiilor – după cum puteți vedea, sunt super încântați! Noul nostru copil este un punct foarte luminos în viața noastră”, a mai scris aceasta.

Hilaria a descris vestea drept „o binecuvântare și un dar în astfel de vremuri nesigure”. Hilaria și Alec Baldwin s-au căsătorit în 2012, iar cel mai mare copil al lor, Carmen, are 8 ani. Actorul mai are un copil din relația cu actrița Kim Basinger, modelul Ireland Baldwin, în vârstă de 26 de ani.

Alec Baldwin, existență discretă după ce a împușcat-o mortal pe directoarea de imagine Halyna Hutchins

Actorul nominalizat la Oscar a avut o existență discretă în ultimele luni, după ce a împușcat-o mortal, accidental, pe directoarea de imagine Halyna Hutchins pe platourile de filmare ale westernului „Rust”, pe 21 octombrie. În același incident, regizorul Joel Souza a fost rănit, potrivit The Hollywood Reporter.

Baldwin, care, la începutul acestei luni, a depus o cerere de arbitraj împotriva producătorilor filmului, în încercarea de a se proteja de răspundere, a discutat despre tragedie în timpul unui eveniment la Festivalul Internațional de Film Boulder, pe 5 martie. „Sunt foarte încrezător că adevăratele fapte vor ieși la iveală”, a spus el. „Adică, am fost implicat într-o situație în care cineva a fost ucis. Mi-a schimbat viața doar în ceea ce privește rolul armelor în filme și televiziune”, a mai spus el.

CITEȘTE ȘI: Ireland, fiica actorilor Alec Baldwin şi Kim Basinger, internata într-o clinică de dezintoxicare 

Foto: Profimedia Images