Alessandro Mucea este câștigătorul primului sezon „SuperStar România”

De: Ana Obretin / 18.12.2021, 11:50
Alessandro Mucea este câștigătorul primului sezon „SuperStar România”

Alessandro Mucea este câștigătorul primului sezon al emisiunii de talente muzicale „SuperStar România”, care a avut ca premiu 1 milion de lei.

Patru concurenți s-au aflat, vineri seară, față în față, cu cea mai mare provocare a vieții lor și cu dorința de a câștiga titlul de SuperStar și cel mai mare premiu pus la bătaie vreodată la o emisiune de acest tip la noi. Alessandro, Alexandru, Maria și Romina și-au depășit toate emoțiile și au urcat pe scenă oferind interpretări care merită reascultate și lăudate, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV.

Încurajați de pe scenă de Theo Rose, prezentatoarea show-ului, și susținuți de cei patru jurați care le-au fost alături în fiecare etapă a competiției, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams, concurenții au demonstrat că sunt cei mai buni dintre cei mai buni.

Cuvântul final i-a aparținut publicului care a avut întreaga putere de vot. Astfel, clasamentul final a arătat în felul următor: Maria Jugănaru, locul 4, Romina Apostol, locul 3, Alexandru Precup, locul 2.

Marele câștigător al serii și al sezonului este Alessandro Mucea, de 18 ani. Susținut de AMI, interpreta care i-a fost alături pe scenă pentru una dintre cele 3 piese, Alessandro a demonstrat că a scris istorie în aceasă competiție și a încheiat seara victorios.

Finala „SuperStar România” a fost lider de audiență

Show-ul a înregistrat 6,8 puncte de rating și 22% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 3,3 puncte de rating și 10,6% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20.27 – 23.55, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 5,5 puncte de audiență și 21,5% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 3,2 puncte de rating și 12,3% share.

Peste 1 milion de telespectatori din întreaga țară au urmărit show-ul, iar în minutul de maximă audiență, peste 1,4 milioane de români trăiau cu sufletul la gură alături de finaliști.

CITEȘTE ȘI: Pro TV pregătește PROTEVELION, cu vedete ale postului, dar și artiști îndrăgiți

Foto: Pro TV