Alice Cooper și Slash sunt consilieri muzicali în documentarul “Rock Camp”

De: Loredana Toma / 31.12.2020, 11:21
Alice Cooper și Slash sunt consilieri muzicali în documentarul “Rock Camp”

Alice Cooper, Slash și multe alte nume importante de pe scena rockului se numără printre cei care vor apărea în documentarul “Rock Camp: The Movie”, în calitate de consilieri muzicali.

Filmul regizat de Renee Barron și Douglas Blush va avea ca subiect evenimentul muzical “American Rock’ n’ Roll Fantasy Camp”, care le dă ocazia fanilor genului rock să fie alături de idolii lor într-o manieră inedită.

Patru zile de training muzical intensiv alături de legende rock

Acest eveniment este unul interactiv, în care participanții compun, înregistrează, fac repetiții și apoi cântă live pe scene cunoscute. Totodată, ei învață dinamica unui grup rock, cum să compună și, de asemenea, urmează cursuri pentru diverse instrumente muzicale, toate acestea sub îndrumarea unora dintre cele mai cunoscute nume din industria muzicii rock.

Pe lângă Cooper și Slash, lista trainerilor îi include pe artiștii Steven Tyler, Dave Navarro, Paul Stanley, Gene Simmons, Jeff Beck, Nancy Wilson, care au mai avut astfel de roluri în trecut.

Evenimentul Rock ‘n’ Roll Fantasy Camp a fost conceput de producătorul muzical american David Fishof în 1996.

CITEȘTE ȘI: Regizorul Peter Jackson a dezvăluit primele imagini din documentarul despre The Beatles

Rock Camp: Oameni diverși, rezultate frumoase

Acesta este un eveniment care nu se adresează doar adulților și este de o varietate impresionantă. Alice Cooper menționează în trailer că în această tabără de rock “poți vedea foarte bine un puști de 15 ani care cântă la tobe și un dentist, la chitară. Dacă această combinație de grup rock ar fi reală, ar fi una dintre cele mai ciudate, dar foarte cool, în cele din urmă”.

Documentarul „Rock Camp” va fi lansat atât în cinematografe, cât și online începând cu 15 ianuarie 2021.

Sursa: Billboard

FOTO: Profimedia