Alina Pușcău: ”Anul acesta mă mărit”

Apropo.ro / 11.01.2021, 18:17
Alina Pușcău: ”Anul acesta mă mărit”

Top-modelul internațional Alina Pușcău a declarat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV că viața i se va schimba total în 2021, deoarece se va căsători.

Alina Pușcău, care a participat și la sezonul 5 al emisiunii „Ferma. Orășeni vs Săteni”, a fost întrebată de Cătălin Măruță ce planuri are pentru anul ce tocmai a început și a declarat: ”Vreau sănătate și fericire. Și am un secret: mă căsătoresc anul acesta”.

În ceea ce privește alesul inimii, aceasta nu a dat foarte multe detalii: ”Nu pot să spun. Voi spune la momentul potrivit. Nu este român, poate îl cunoașteți. Este secret”! Totodată, a recunoscut că aceasta nu a fost prima cerere în căsătorie de până la acest moment: ”Aveam un tipar în care trebuia să mă descopăr pe mine, mi-era frică. Când eram cerută, terminam relația, mi-era frică de mine. Cred că ceea ce am văzut în familie m-a făcut să-mi fie frică.”

”Este un bărbat de încredere, extraordinar. Nu a fost niciodată în România. I-am cunoscut familia, dar el nu mi-a cunoscut mama”, au mai fost câteva indicii oferite de fotomodelul internațional. Chiar dacă nu a reușit să afle numele viitorului soț, Cătălin Măruță s-a asigurat că Alina a promis că va reveni în emisiune când va fi momentul potrivit și a primit și invitație la ceea ce se anunță a fi una dintre cele mai frumoase nunți internaționale ale anului 2021, potrivit unui comunicat remis Apropo.

Printre relațiile celebre pe care le-a avut Alina de-a lungul anilor se numără cea cu Vin Diesel și cea cu Brett Ratner.

CITEȘTE ȘI: Lora revine în emisiunea „Vorbește lumea”. Adela Popescu, însărcinată a treia oară

FOTO: Pro TV