Amazon lansează seria antologică „Solos”, cu Morgan Freeaman si Anne Hathaway, pe 21 mai

De: Andra Voiculescu / 19.05.2021, 18:47
Amazon lansează seria antologică

Miniseria „Solos” va debuta pe 21 mai la Prime Video, a anunțat Amazon, care a publicat săptămâna trecută și trailerul acesteia.

„Solos” este o serie de antologii din șapte părți, presărată cu filosofie de viață, dramă și umor. Interpretată de opt dintre cei mai buni actori ai timpului nostru – Morgan Freeman, Anne Hathaway, Helen Mirren, câștigătorul Emmy Uzo Aduba, Nicole Beharie, Anthony Mackie, Dan Stevens și Constance Wu –  această serie de antologii se întinde în prezentul și viitorul nostru și se luptă cu călătoriile în timp, A.I. roboți, excursii solo în cele mai îndepărtate zone ale universului, case inteligente, o sală de așteptare misterioasă, tratamente de fertilitate în viitorul apropiat și transplanturi ilegale de memorie, toate pentru a ilustra semnificația mai profundă a conexiunii umane.

Fiecare episod constă într-un monolog de 30 de minute al unui personaj. Morgan Freeman va juca un personaj care se luptă cu boala Alzheimer, în timp ce Anne Hathaway joacă rolul unui om de știință care descoperă călătoriile în timp. Aceste povești susțin că, chiar și în momentele noastre cele mai izolate, în cele mai disperate circumstanțe, suntem cu toții conectați prin experiența umană.

Solo-urile Amazon Studios au fost create de David Weil și îi are ca producători executivi pe Weil și Laura Lancaster, și pe Pixie Wespiser ca producător. Weil debutează în regie, regizând trei episoade. Sam Taylor-Johnson regizează și produce executiv două episoade. Printre regizorii suplimentari se numără Zach Braff și Tiffany Johnson.

Martin Phipps, care a fost recent nominalizat la premiul BAFTA Television pentru cea mai bună muzică originală pentru coloana sonoră a sezoanelor 3 și 4 din The Crown, de pe Netflix, a compus coloana sonoră pentru Solos.

Phipps a devenit bine cunoscut pentru compozițiile sale de televiziune în ultimii ani, după ce a compus coloana sonoră la programe precum War & Peace, Wallander, The Virgin Queen, Victoria și Peaky Blinders.

La începutul acestui an, Amazon a dat startul unei campanii promoționale pentru serviciul Amazon Prime Video în România, reducând abonamentul lunar de la 5.99 euro / lună (aproximativ 30 de lei) la 13.99 de lei / lună, cu condiția ca plata să fie făcută cu un card în lei.

Sursa foto: Profimedia Images

 

Citește și: Amazon vrea să cumpere MGM, producătorul „James Bond”, „Hobbit” (apropotv.ro)

Amazon Prime Video a depășit 200 de milioane de abonați (apropotv.ro)