Amber Heard, cerută în căsătorie de un arab? „Sunt mai bun decât bătrânul Johnny Depp”

De: Alex Manole / 09.06.2022, 12:08
Amber Heard, cerută în căsătorie de un arab? „Sunt mai bun decât bătrânul Johnny Depp”

Amber Heard nu trece prin cea mai bună perioadă din viața ei. Actrița a pierdut procesul pentru defăimare intentat de fostul soț, Johnny Depp, și trebuie să îi plătească acestuia o sumă uriașă. Aparent, un bărbat din Arabia Saudită vrea să o ajute pe vedetă și s-a oferit să o ia de nevastă.

Sauditul a realizat un clip video în care a făcut propunerea. El spune că este „mai bun” decât „bătrânul” Johnny Depp, în vârstă de 59 de ani. „Amber, cum toate ușile ți se închid acum, nu ai pe nimeni care să aibă grijă de tine, în afară de mine”, spune bărbatul. „Am observat că unii oameni te urăsc și te hărțuiesc așa că am decis să mă căsătoresc cu tine”, a continuat el.

Clipul video publicat de bărbat a devenit viral, fiind vizualizat de aproape 200.000 de ori.

E posibil ca aceasta să fie doar o cascadorie de marketing. Contul care a publicat clipul video este legat de un site care vinde produse cosmetice.

Procesul dintre „piratul” Johnny Depp și Amber Heard (36 de ani) a fost intens mediatizat și urmărit cu sufletul la gură de milioane de oameni din întreaga lume. Pentru starul din „Donnie Brasco” aventurile în instanță nu s-au terminat, însă.

Depp a fost dat în judecată de un membru al unei echipe de filmare, pe care actorul l-ar fi agresat în 2017. În procesul intentat de Greg Brooks, actorul este apărat de Camille Vasquez, o membră a echipei de avocați care l-a reprezentat pe Depp și în procesul cu fosta soție.

De cealaltă parte, Amber Heard nu poate să-i plătească lui Johnny Depp daunele de 10,4 milioane de dolari stabilite în urma procesului pe care l-a pierdut, potrivit avocatei actriței. Averea vedetei ar fi mult mai mică.