Amber Heard nu îi poate plăti lui Johnny Depp daunele de 10 milioane de dolari

De: Ana Obretin / 03.06.2022, 11:51
Amber Heard nu îi poate plăti lui Johnny Depp daunele de 10 milioane de dolari

Actrița Amber Heard „nu poate în niciun caz” să-i plătească lui Johnny Depp daunele de 10,4 milioane de dolari stabilite în urma procesului pe care l-a pierdut, spune avocata acesteia.

Actrița a fost dată în judecată de fostul soț, pentru defăimare, iar procesul s-a încheiat pe 1 iunie. Amber Heard s-a declarat „devastată” după anunțul verdictului, ea fiind obligată să plătească 15 milioane de dolari, din care 10,4 milioane de dolari sunt daunele.

Într-o declarație pentru postul NBC, avocata Elaine Bredehoft a spus că actrița nu dispune de această sumă:„Oh, nu, absolut nu”.

CITEȘTE ȘI: Margot Robbie va juca în „Pirații din Caraibe 6”, fără Johnny Depp

Moment viral cu Johnny Depp, care a desenat ceva în timpul procesului cu Amber Heard (VIDEO)

Johnny Depp a văzut, cap-coadă, doar unul dintre filmele în care a jucat. Alegerea e surprinzătoare

Ea a mai spus că a simțit că Heard a fost „demonizată” de avocații lui Johnny Depp și că intenționează să facă recurs, potrivit Le Figaro.

După treisprezece ore de deliberări, cei șapte jurați din proces au ajuns la concluzia că, într-adevăr, starul francizei „Pirații din Caraibe” a fost defăimat. Jurații au considerat în unanimitate că Amber Heard a făcut declarații false descriindu-se ca fiind „victimă a violenței domestice” într-un editorial din 2018 publicat în The Washington Post și că a acționat „cu intenții rele”, chiar dacă nu a amintit numele fostul soț în acest articol.

Jurații au ajuns însă la concluzia că cele două vedete s-au defăimat reciproc, condamnându-l pe Johnny Depp să plătească 2 milioane de dolari actriței. 

CITEȘTE ȘI: „Johnny vs Amber”: documentarul în două părți despre deteriorarea și colapsul relației dintre Johnny Depp şi Amber Heard, comandat de Discovery

Foto: Profimedia Images