Margot Robbie va juca în „Pirații din Caraibe 6”, fără Johnny Depp

De: Ana Obretin / 17.05.2022, 16:19
Margot Robbie va juca în

Un nou film „Pirații din Caraibe”, al șaselea, este în lucru, cu Margot Robbie în rolul principal, dar fără Johnny Depp în distribuție.

Depp a debutat pentru prima dată în rolul căpitanului Jack Sparrow în „Curse of the Black Pearl”, din 2003, câștigând o nouă legiune de fani și o nominalizare la Oscar. El a reluat rolul în alte patru filme – „Dead Man’s Chest”, „At World’s End”, „On Stranger Tides” și „Dead Men Tell No Tales”, dar participarea sa la un al șaselea lungmetraj a fost pusă sub semnul întrebării în ultimii ani.

CITEȘTE ȘI: Johnny Depp a văzut, cap-coadă, doar unul dintre filmele în care a jucat. Alegerea e surprinzătoare

Johnny Depp susține că este boicotat de Hollywood

Al cincilea film a avut un succes comercial relativ, încasând aproape 800 de milioane de dolari în întreaga lume, dar cu o notă de doar 30% pe Rotten Tomatoes. Două proiecte sunt în dezvoltare de mai mult timp: unul de la scriitorul de lungă durată al seriei Ted Elliott și de la creatorul miniseriei „Cernobîl” Craig Mazin. Celălalt este o poveste complet nouă, cu Margot Robbie în rol principal, cu un scenariu de Christina Hodson.

Într-un nou interviu acordat The Times înainte de lansarea „Top Gun: Maverick”, legendarul producător Jerry Bruckheimer a confirmat că două scenarii „Pirates of the Caribbean” sunt încă în lucru, inclusiv cel cu Robbie – dacă toate lucrurile merg conform planului. Vorbind despre viitorul francizei și despre rolul principal feminin, el a spus: „Da. Vorbim cu Margot Robbie. Dezvoltăm două scenarii ‘Pirates’ – unul cu ea, unul fără”.

Există o întrebare pe care și-o pun majoritatea fanilor: îl vom vedea vreodată pe Depp revenind ca Jack Sparrow? Bruckheimer a spus: „Nu în acest moment. Vom vedea în viitor”.

Johnny Depp este încă implicat în procesul său intentat pentru defăimare fostei soții, Amber Heard, care se va încheia în săptămânile următoare. 

CITEȘTE ȘI: Moment viral cu Johnny Depp, care a desenat ceva în timpul procesului cu Amber Heard (VIDEO)

Foto: Profimedia Images