Johnny Depp susține că este boicotat de Hollywood

De: Nicoleta Lepădatu / 16.08.2021, 07:18
Johnny Depp susține că este boicotat de Hollywood

Johnny Depp spune că se simte boicotat de Hollywood, deoarece cel mai recent film al său, „Minamata”, nu a fost încă lansat în Statele Unite, numind căderea sa din grațiile de la Hollywood-ului drept „absurditatea matematicii media”.

Johnny Depp a povestit într-un interviu pentru publicația The Sunday Times despre „cinci ani suprarealiști” pe care i-a trăit în această perioadă în care comunitatea de la Hollywood l-a abandonat.

În „Minamata”, Johnny Depp joacă rolul lui W Eugene Smith, un fotoreporter american care a contribuit la expunerea impactului devastator al otrăvirii cu mercur asupra comunităților de coastă din Japonia în anii 1970.

După ce actorul a pierdut un proces de calomnie împotriva tabloidului britanic The Sun, care se referea la actor ca „bătăuș de femei” într-un articol despre Depp și fosta sa soție Amber Heard, MGM ar fi renunțat la proiectul regizat de Andrew Levitas în care ar fi trebuit să joace actorul. Depp a fost forțat, de asemenea, să părăsească franciza Warner Bros. „Fantastic Beasts”, anul trecut, după ce a pierdut cazul.

Actorul în vârstă de 58 de ani s-a adresat, de asemenea, industriei cinematografice, spunând: „Unele filme ating oamenii și acest lucru îi afectează pe cei din Minamata și pe cei care experimentează lucruri similare. Și  de ce se întâmplă asta, pentru că eu am fost boicotat de către Hollywood? Un bărbat, un actor într-o situație neplăcută și dezordonată, în ultimii ani? ”

Cazul de calomnie a fost doar o parte dintr-o serie de probleme pentru Johnny Depp. Totuși, el are susținători în industrie. Festivalurile de film de la San Sebastian și Karlovy Vary au decis să onoreze controversata vedetă, în ciuda faptului că au fost criticate pentru decizii. Festivalul de film de la San Sebastian a anunțat săptămâna aceasta că îl va onora pe Depp cu Premiul Donostia, pentru întreaga activitate, care recunoaște „contribuțiile remarcabile la lumea filmului”.

Reprezentanții Festivalului Internațional de Film Karlovy Vary din Cehia au declarat, de asemenea, că va fi celebrată vedeta din „Pirații din Caraibe” și „se va recunoaște și i se va aduce un omagiu carierei extinse a aclamatului actor și moștenirii durabile a industriei cinematografice la nivel global”.

Foto: Profimedia images

CITEȘTE ȘI: Johnny Depp, victorie în instanță într-un proces intentat fostei soții, Amber Heard

 

Tags: