Apelul lui Johnny Depp la procesul contra The Sun, care l-a descris drept „bătăuș de femei”, respins în instanță

De: Loredana Toma / 25.03.2021, 18:09
Apelul lui Johnny Depp la procesul contra The Sun, care l-a descris drept

Johnny Depp a eșuat în încercarea sa de a face apel după ce a pierdut, în toamna anului trecut, procesul intentat pentru defăimare publicației britanice The Sun, care l-a descris într-un articol drept „bătăuș de femei”.

Actorul în vârstă de 57 de ani a dat în judecată News Group Newspapers, publisherul The Sun, după ce, în 2018, cotidianul a publicat un articol pe care acesta l-a considerat jignitor la adresa sa. Potrivit deciziei date în instanță anul trecut, în urma investigațiilor, s-a stabilit că Depp a fost violent cu fosta sa soție, actrița Amber Heard, în cel puțin 12 ocazii, iar acesta este și motivul pentru care, joi, un judecător de la Înalta Curte din Londra a respins apelul actorului. Potrivit noii decizii, motivația cu care s-a încheiat procesul anul trecut a fost corectă și nu există urme de îndoială cu privire la concluziile pronunțate, informează Variety.

Johnny Depp: “Mărturiile fostei soții sunt minciuni calculate și elemente de manipulare”

Avocatul actorului, Andrew Caldecott, a spus că mărturiile fostei soții a lui Depp “sunt niște minciuni calculate și manipulatoare” și a reamintit că Heard a mințit că va dona șapte milioane de dolari din banii obținuți în urma soluționării divorțului. Heard a promis că va dona suma către Spitalul de pediatrie din Los Angeles și o organizație pentru apărarea drepturilor civile, American Civil Liberties Union, după ce a spus că nu vrea banii obținuți în urma divorțului din 2017. Johnny Depp a declarat  că aceasta a mințit în legătură cu donația, după ce el ar fi  investigat în acest sens cele două organizații. Potrivit informațiilor descoperite de el, fosta soție ar fi donat spitalului, în total, 100.000 de dolari și nu 3,5 milioane de dolari cât promisese. Potrivit unor documente publicate de Daily Mail, șefii spitalului chiar i-au scris lui Heard, în iunie 2019, întrebând-o dacă mai donează și restul sumei. Echipa de avocați a a fostei soții susține că Heard plănuiește să doneze întreaga sumă pe o perioadă de zece ani.

CITEȘTE ȘI: Un intrus s-a relaxat în locuința actorului Johnny Depp: a băut ceva și a făcut un duș

În “City of Lies”, Johnny Depp încearcă să rezolve cazul uciderii rapperului Notorious B.I.G.

“24 Depp Movie Night” – cum îl susțin fanii pe actorul căzut în dizgrație Johnny Depp

Foto: Profimedia Images