Johnny Depp, din nou la cuțite cu fosta soție, Amber Heard

De: Loredana Toma / 08.01.2021, 16:58
Johnny Depp, din nou la cuțite cu fosta soție, Amber Heard

Actorul Johnny Depp o acuză pe fosta sa soție, actrița Amber Heard, că a mințit când a declarat că a donat cele 7 milioane de dolari câștigate în urma divorțului. Heard a promis că va dona suma către Spitalul de pediatrie din Los Angeles și o organizație pentru apărarea drepturilor civile, American Civil Liberties Union, după ce a spus că nu vrea banii obținuți în urma divorțului din 2017.

Depp s-a pus pe investigații legale

Recent, Johnny Depp a spus că aceasta a mințit în legătură cu donația, după ce el ar fi  investigat în acest sens cele două organizații. Potrivit informațiilor descoperite de el, fosta soție ar fi donat spitalului, în total, 100.000 de dolari și nu 3,5 milioane cât promisese. Potrivit unor documente publicate de Daily Mail, șefii spitalului chiar i-au scris lui Heard, în iunie 2019, întrebând-o dacă mai donează și restul sumei.

Depp o acuză pe fosta soție că a mințit atât în media, cât și în declarația dată în procesul intentat de actor publicației britanice The Sun. Actorul a deschis proces după ce ziarul a publicat un titlu prin care l-a numit “bătăuș de femei”. Procesul extrem de mediatizat s-a încheiat la sfârșitul anului trecut în favoarea publicației britanice, dar avocații starului hollywoodian au promis că vor face apel.

Ca răspuns, reprezentanții legali ai lui Amber Heard au spus că aceasta este o altă încercare a lui Depp de a-i păta imaginea fostei soții.

Johnny Depp şi Amber Heard s-au cunoscut în 2011 şi s-au căsătorit în 2015. În 2017, au divorţat după ce Heard l-a acuzat de violenţă domestică, iar Depp a acuzat-o de şantaj financiar.

Separat de procesul din Marea Britanie, Depp a dat-o în judecată și pe Heard, după ce aceasta a publicat un eseu despre violenţa domestică într-o publicație din SUA. Actorul în vârstă de 57 de ani îi cere fostei soții despăgubiri de 50 de milioane de dolari, pentru defăimare.

CITEȘTE ȘI: Curiozitatea fanilor cuplului Kim Kardashian-Kanye West: cine cu ce rămâne?

FOTO: Profimedia Images