Un intrus s-a relaxat în locuința actorului Johnny Depp: a băut ceva și a făcut un duș

De: Loredana Toma / 22.03.2021, 14:34
Un intrus s-a relaxat în locuința actorului Johnny Depp: a băut ceva și a făcut un duș

Un intrus ar fi intrat și s-ar fi făcut comod în reședința din Hollywood Hills a lui Johnny Depp. Acesta s-a servit cu băutura pe care actorul în vârstă de 57 de ani o avea în casă și a făcut un duș într-una dintre băile vilei, potrivit surselor publicației Page Six.

Poliția a fost alertată de către agenții de securitate, iar suspectul, al cărui nume nu a fost făcut public, a fost prins chiar în timp ce se afla la duș. Se pare că polițiștii au fost nevoiți să spargă ușa deoarece „musafirul” nu a răspuns somațiilor, potrivit acelorași surse.

Bărbatul a fost reținut sub acuzația de vandalism, din cauza ușii distruse.

Nu ar fi vizat locuința lui Johnny Depp

Se pare că înainte de pornirea alarmei de la reședința lui Depp unul dintre vecinii actorului ar fi anunțat deja poliția. Acesta ar fi spus că un bărbat, ce părea a fi un om al străzii, a fost văzut în curtea interioară a casei, în zona piscinei.

Incidentul a venit la două luni după ce, potrivit TMZ, o femeie a intrat de asemenea ilegal pe proprietatea lui Johnny Depp.

Actorul nu a făcut nicio declarație cu privire la acest incident și se pare că intrusul ar fi vrut să ajungă, de fapt, pe o altă proprietate, potrivit informațiilor oferite de poliție.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI:

În „City of Lies”, Johnny Depp încearcă să rezolve cazul uciderii rapperului Notorious B.I.G.

„24 Depp Movie Night” – cum îl susțin fanii pe actorul căzut în dizgrație Johnny Depp