În “City of Lies”, Johnny Depp încearcă să rezolve cazul uciderii rapperului Notorious B.I.G.

De: Loredana Toma / 10.03.2021, 14:37
În “City of Lies”, Johnny Depp încearcă să rezolve cazul uciderii rapperului Notorious B.I.G.

Filmul “City Of Lies”, în care Johnny Depp este un detectiv care încearcă să elucideze cazul uciderii rapperului Notorious B.I.G., amânat îndelung din cauza unor probleme cu justiția ale actorului, și-a lansat trailerul și va fi disponibil exclusiv în cinematografe începând cu 19 martie.

Thrillerul este regizat de Brad Furman (“The Lincoln Lawyer”), după un scenariu de Christian Contreras și este o adaptare după cartea “Labyrinth”, scrisă de jurnalistul Randall Sullivan, premiat cu Pulitzer. Cartea este alcătuită, în principal, din interviuri cu fostul anchetator Russell Poole despre moartea rapperilor Tupac Shakur și Notoriuos B.I.G.

Un detectiv și un jurnalist în căutarea unui adevăr greu de găsit

Filmul îl prezintă pe Depp în rolul lui Poole, anchetatorul care petrece aproape 20 de ani încercând să  rezolve cazul uciderii lui Christopher Wallace, cunoscut sub numele de scenă Notorious B.I.G. Alături de el în această investigație se află și Forest Whitaker în rolul unui jurnalist în căutarea unui adevăr greu de găsit. Împreună, cei doi încearcă să descopere de ce cazul rămâne nerezolvat și de ce poliția preferă să-l țină astfel, potrivit Collider.

Lista distribuției cuprinde actori de la Shea Whigham și Toby Huss la Kevin Chapman, Peter Greene și Xander Berkeley, Shamier Anderson, Neil Brown Jr., Cory Hardrict, Rockmond Dunbar, Michael Paré și Laurence Mason. Jamal Woolard interpretează rolul lui Notorious B. I.G. Filmul a fost pus pe pauză pentru mulți ani din cauza unor probleme cu justiția pe care le-a avut actorul Johnny Depp, însă, după lansarea de pe 19 martie în cinematografe, producția va fi disponibilă pe platformele digitale și prin VOD.

Moartea lui Notorious B.I.G.

Artistul a fost împușcat pe 9 martie 1997 și a decedat la scurt timp după, iar vinovații nu au fost găsiți nici până în prezent, așa cum nu au fost găsiți nici cei care l-au omorât pe rapperul Tupac Shakur. Cu toate acestea, potrivit unor teorii, unul dintre suspecții vinovați de moartea lui Biggie ar fi Suge Knight, proprietarul casei de discuri Death Row. Altă ipoteză ar implica și poliția din Los Angeles, care ar fi colaborat cu Suge Knight.

CITEȘTE ȘI: Vedete arestate pentru consum de droguri (POZE) 

Johnny Depp, din nou la cuțite cu fosta soție, Amber Heard 

24 Depp Movie Night” – cum îl susțin fanii pe actorul căzut în dizgrație Johnny Depp  

Fanii Familiei Addams îl vor pe Johnny Depp în rolul lui Gomez în noua adaptare a filmului care se anunţă 

Foto: Profimedia Images