„Johnny vs Amber”: documentarul în două părți despre deteriorarea și colapsul relației dintre Johnny Depp şi Amber Heard, comandat de Discovery

De: Nicoleta Lepădatu / 19.11.2021, 16:07
„Johnny vs Amber”: documentarul în două părți despre deteriorarea și colapsul relației dintre Johnny Depp şi Amber Heard, comandat de Discovery

Discovery a comandat documentarul în două părți „Johnny vs Amber”, despre modul în care s-a degradat relaţia dintre actorii Johnny Depp şi Amber Heard şi cum a ajuns să fie una dintre cele mai mediatizate bătălii juridice din ultimii ani.

Fiecare dintre cele două părţi relatează povestea dintr-o perspectivă proprie.

Dosarul judiciar al celebrităților deceniului va prezenta mai întâi punctul de vedere al lui Johnny Depp, cum a simțit el că este căsătorit cu o mincinoasă patologică care nu s-ar da în lături de la nimic pentru a-și proteja imaginea, înainte de episodul care va expune punctul de vedere al lui Amber Heard despre cum s-a căsătorit cu bărbatul visurilor ei să doar pentru a-l vedea cum se transformă într-un monstru violent alimentat de droguri.

Documentarul va cuprinde interviuri cu avocaţii implicaţi în proces şi mărturii ale apropiaţilor cuplului. Vor fi incluse şi înregistrări video şi audio realizate de cei doi actori.

Documentarul va fi disponibil pe Discovery Plus începând de anul acesta.

Amber Heard a depus actele pentru divorţul de Johnny Depp în 2016, după un an de căsnicie. Divorţul a fost pronunţat la finalul lui 2017, însă i-au urmat multe acuzaţii de agresiune fizică, pe de o parte, şi de dezinformare, pe cealaltă.

În noiembrie 2020, Depp a pierdut un proces la Londra contra News Group Newspapers (NGN), societatea care editează The Sun, pe care o acuza de defăimare, după ce tabloidul a scris că el şi-a agresat fizic soţia.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Johnny Depp, victorie în instanță într-un proces intentat fostei soții, Amber Heard