Amber Heard a devenit mamă: Fosta soție a lui Johnny Depp a publicat primele imagini cu bebelușul

De: Ana Obretin / 02.07.2021, 10:13
Amber Heard a devenit mamă: Fosta soție a lui Johnny Depp a publicat primele imagini cu bebelușul

Acrița americană Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Depp, a publicat imagini cu primul său copil, născut de o mamă surogat.

Starul în vârstă de 35 de ani a publicat, joi, pe conturile sale de Twitter și Instagram, o fotografie cu ea și bebelușul, o fetiță pe nume Oonagh Paige Heard, care s-a născut pe 8 aprilie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Amber Heard (@amberheard)

„Sunt atât de încântată să vă împărtășesc această veste”, a scris Heard în mesajul publicat odată cu fotografia. „Acum patru ani, am decis că vreau să am un copil. Am vrut să o fac în propriile condiții. Acum îmi dau seama cât de radical este pentru noi, ca femei, să ne gândim la una dintre cele mai fundamentale părți ale destinelor noastre în acest fel. Sper să ajungem într-un moment în care este normal să nu ne dorim un inel (pe deget, n.r.) pentru a avea un pătuț”, a mai scris aceasta.

Heard a mai spus că ezită să vorbească despre viața sa personală. „Înțeleg, de asemenea, că natura muncii mele mă obligă să preiau controlul asupra acestui aspect”, a adăugat ea 

Starul filmului „Aquaman” a încheiat mesajul într-un ton optimist: „Ea este începutul restului vieții mele”.

Amber Heard a fost căsătorită anterior cu Johnny Depp, din februarie 2015 până în mai 2016. Cei doi au divorțat și au fost ulterior implicați într-o bătălie în instanță care continuă și în prezent. Heard l-a acuzat, printre altele, de violenţă domestică, iar Depp a acuzat-o, la rândul său, de şantaj financiar.

CITEȘTE ȘI: Sora lui Amber Heard spune că „Piratul din Caraibe” era „incredibil de gelos şi posesiv”

Amber Heard, mai bogată cu şapte milioane de dolari după divorţul de Johnny Depp

Gal Gadot a născut al treilea copil: “Nu aș putea să fiu mai recunoscătoare de atât”

Cardi B și Offset așteaptă al doilea lor copil

Foto: Profimedia Images