Gal Gadot a născut al treilea copil: “Nu aș putea să fiu mai recunoscătoare de atât”

De: Ana Obretin / 30.06.2021, 11:36
Gal Gadot a născut al treilea copil: “Nu aș putea să fiu mai recunoscătoare de atât”

Actrița israeliană Gal Gadot și partenerul său de viață, Jason Varsano, au anunțat nașterea celui de-al treilea copil al lor.

Distribuind pe conturile lor de Instagram aceeași fotografie cu întreaga familie, cei doi părinți și-au exprimat bucuria privind nașterea bebelușului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gal Gadot (@gal_gadot)

„Familia mea drăguță. Nu aș putea fi mai recunoscătoare și mai fericită (și obosită)”, este mesajul starului seriei „Wonder Woman”. „Suntem toți încântați să o primim pe Daniella în familia noastră. Vă trimit tuturor dragoste și urări de sănătate”. 

„Atât de fericit și recunoscător”, a scris și Varsano. „Draga mea soție este o leoaică”, a mai scris acesta.

În vârstă de 35 de ani, Gal Gadot este căsătorită cu Varsano din 2008. Cei doi mai au două fiice, Alma, de 9 ani, și Maya, de 4 ani.

Vedete precum Priyanka Chopra și Kate Hudson s-au numărat printre cele care s-au grăbit să îi felicite pe proaspeții părinți.

În decembrie 2020, Gadot a vorbit despre faptul că familia sa a fost inclusă într-o scenă specială a filmului „Wonder Woman 1984. „A însemnat mult pentru mine, mai ales acea scenă specială”, a declarat Gadot despre participarea celui cu care s-a căsătorit în 2008 și a fiicelor lor la realizarea continuării filmului original lansat în 2017.

CITEȘTE ȘI: “Wonder Woman 1984”, de Patty Jenkins, disponibil pe HBO GO 

Gal Gadot răspunde criticilor legate de rolul Cleopatrei

Foto: Profimedia Images