“Wonder Woman 1984”, de Patty Jenkins, disponibil pe HBO GO

De: Ana Obretin / 22.02.2021, 14:14
“Wonder Woman 1984”, de Patty Jenkins, disponibil pe HBO GO

Producția Warner Bros. Pictures “Wonder Woman 1984”, de Patty Jenkins, va fi disponibilă pe HBO GO din 1 aprilie.

Acțiunea filmului, cu Gal Gadot în rolul principal, se petrece în anii ’80, când Wonder Woman se pregătește pentru următoarea ei aventură și vrea să-și împlinească un vis, dar mai înainte trebuie să aibă de-a face cu Max Lord și Cheetah.

În „Wonder Woman 1984”, soarta lumii este din nou în cumpănă și doar protagonista poate salva omenirea. Acest nou capitol din poveste o găsește pe Diana Prince trăind liniștită printre muritori în perioada vibrantă și colorată a anilor ‘80 – o eră a excesului, în care lumea încearcă să aibă tot ce-și dorește.  Deși își stăpânește pe deplin puterile, ea nu vrea să iasă în evidență, este curator de artefacte antice și își face datoria de erou incognito. Dar acum Diana va trebui să apară în lumina reflectoarelor și să-și adune toată înțelepciunea, forța și curajul pentru a salva omenirea de la un dezastru.

Din distribuție fac parte și Chris Pine, în rolul lui Steve Trevor, Kristen Wiig, în rolul the Cheetah, Pedro Pascal, în rolul lui Max Lord, Robin Wright, în rolul Antiope, și Connie Nielsen, în rolul Hippolyta, potrivit unui comunicat remis Apropo de HBO Go.

Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder, Patty Jenkins, Gal Gadot și Stephen Jones au produs filmul.  Rebecca Steel Roven Oakley, Richard Suckle, Marianne Jenkins, Geoff Johns, Walter Hamada, Chantal Nong Vo și Wesley Coller sunt producători executivi.

Jenkins a regizat filmul după un scenariu scris de ea și de Geoff Johns, bazat pe personaje marca DC.  Wonder Woman a  fost creată de William Moulton Marston.

În spatele camerelor, regizoarei Patty Jenkins i s-au alăturat câțiva membri ai echipei cu care ea a lucrat la „Wonder Woman”, inclusiv directorul de imagine Matthew Jensen, scenografa nominalizată la Oscar Aline Bonetto („Amélie) și designerul de costume premiată cu Oscar Lindy Hemming („Topsy-Turvy). Editorul nominalizat la Oscar Richard Pearson („United 93) a montat filmul.  Muzica îi aparține compozitorului câștigător de Oscar Hans Zimmer („Dunkirk”, „The Lion King”).

CITEȘTE ȘI: “Wonder Woman 1984”, record de încasări în pandemie. „Wonder Woman 3”, confirmat 

„Wonder Woman 1984”: De ce a vrut regizoarea Patty Jenkins să părăsească franciza 

Foto: HBO GO