Cardi B și Offset așteaptă al doilea lor copil

De: Ana Obretin / 28.06.2021, 19:01
Cardi B și Offset așteaptă al doilea lor copil

Starurile muzicii rap Cardi B și Offset așteaptă al doilea lor copil. Cântăreața a anunțat vestea la gala premiilor BET, care a avut loc duminică seară, în timpul recitalului susținut alături de soțul ei și grupul Migos.

Artista și Offset mai au o fetiță, Kulture Kiari, care împlinește 3 ani în iulie. De asemenea, Offset, în vârstă de 29 de ani, mai are o fiică, în vârstă de 6 ani, Kalea, și un fiu de 11 ani, Jordan, din relațiile anterioare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cardi B (@iamcardib)

„# 2! ♥” – este mesajul pe care artista în vârstă de 28 de ani l-a publicat alături de o fotografie a sa pe contul de Instagram simultan cu anunțul făcut pe scenă la gala premiilor care celebrează realizările de peste an ale artiștilor afro-americani și din alte minorități din SUA.

Cardi B și Offset s-au căsătorit în septembrie 2017. Deși au avut parte de suișuri și coborâșuri în relație, inclusiv o tentativă de divorț în toamna anului trecut, cei doi s-au împăcat și s-au bucurat de o vacanță romantică de Ziua Îndrăgostiților, potrivit People.

Cardi B și-a anunțat sarcina anterioară într-o ediție a emisiunii de satiră Saturday Night Live, în august 2018. Duminică seară, artista a primit premiul BET pentru videoclipul anului, pentru „W.A.P.”.

Recent, ea a scris istorie ca prima artistă rap care a ajuns pe prima poziție a topului Billboard Hot 100 de cinci ori. Pe 22 martie, artista și-a revendicat titlul cu piesa “Up”, pe care a cântat-o pe 14 martie la gala premiilor Grammy. Celelalte piese care au ajuns în top și au urcat pe prima poziție sunt “Bodak Yellow”, “I Like It”, Girls Like You” (piesă în colaborare cu Maroon 5) și “WAP”, pentru care Cardi B a colaborat cu Meghan The Stallion. În plus, patru dintre piesele sale și-au revendicat prima poziție în topul Hot Rap Songs.

CITEȘTE ȘI:  Starul hip-hop Cardi B, la primul rol principal, în comedia “Assisted Living”

„Wonder Woman” Gal Gadot este însărcinată cu al treilea copil: O luăm de la capăt!

Foto: Profimedia Images