„Wonder Woman” Gal Gadot este însărcinată cu al treilea copil: O luăm de la capăt!

De: Ana Obretin / 02.03.2021, 11:52

Actrița israeliană Gal Gadot, starul seriei „Wonder Woman”, a anunțat că este însărcinată cu al treilea copil. Vedeta în vârstă de 35 de ani a anunțat vestea pe rețelele de socializare online, printr-o fotografie și mesajul „O luăm de la capăt”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

În fotografie, actrița apare împreună cu soțul ei, Yaron Varsano, și cele două fiice ale lor, Maya, în vârstă de trei ani, și Alma de 9 ani, potrivit Sky News.

Informația a fost făcută publică la doar câteva ore după ce Gadot a participat la cea de-a 78-a ediție a galei Globurile de Aur. Actrița a prezentat la ceremonie premiul pentru cel mai bun film într-o limbă străină, care a fost acordat anul acesta peliculei „Minari”.

În decembrie 2020, Gadot a vorbit despre faptul că familia sa a fost inclusă într-o scenă specială a filmului „Wonder Woman 1984. „A însemnat mult pentru mine, mai ales acea scenă specială”, a declarat Gadot despre participarea celui cu care s-a căsătorit în 2008 și a fiicelor lor la realizarea continuării filmului original lansat în 2017.

CITEȘTE ȘI: “Wonder Woman 1984”, de Patty Jenkins, disponibil pe HBO GO 

Gal Gadot răspunde criticilor legate de rolul Cleopatrei

Foto: Profimedia Images