Cardi B își ține fanii “sus” cu noua piesă “Up”

De: Loredana Toma / 05.02.2021, 12:03
Cardi B își ține fanii “sus” cu noua piesă “Up”

La mai puțin de un an de la lansarea hitului “WAP”, artista hip-hop Cardi B le oferă fanilor o nouă piesă, “Up”. Cântecul va fi inclus pe albumul ce urmează să fie lansat anul acesta, iar clipul și versurile abundă în mesaje despre sex și bani.

Clipul a fost turnat anul trecut, în perioada Crăciunului, iar filmările au durat două zile.

Cardi B: În “Up” am vrut să fiu mai “gangsta style”; în “WAP” am fost prea sexy

Totodată, așa cum și-a obișnuit fanii, Cardi B, pe numele adevărat Belcalis Almanzar, are în acest clip apariții sexy, costume provocatoare și scene cum numai ea și le poate imagina.

Videoclipul începe cu o scenă într-un cimitir, unde artista apare îmbrăcată într-o ținută neagră provocatoare și sărută de rămas bun un bărbat decedat. Clipul are și un element în ton cu vremurile pe care le trăim, o cruce pe care scrie “RIP 2020”.

Deși a declarat că în acest video vrea să fie “ceva mai gangsta, spre deosebire de ‘WAP’, unde a fost cam… prea sexy”, coregrafiile abundă în mișcări provocatoare, în ton cu titlul și mesajul piesei, până la urmă.

Piesele „Up” și „WAP” vor fi incluse pe cel de-al doilea album al artistei rap. Albumul său de debut, “Invasion of Privacy”, a fost lansat în 2018, iar, anul trecut, artista a colaborat cu grupul Blackpink pentru piesa “Bet You Wanna” și a apărut în piesa “Me Gusta”, semnată Anitta.

Recent, Cardi B a obținut primul său rol principal într-un film. Este vorba despre filmul “Assisted Living”, care este descris drept “o comedie gălăgioasă”, în  stilul unor clasice precum “Tootsie,” “Sister Act” și “Mrs. Doubtfire”. Amber (Cardi B) joacă rolul unei escroace care intră în bucluc după ce un jaf nu iese cum fusese plănuit. Fugind de poliție, nu găsește un loc în care să se ascundă și-i vine ideea să se deghizeze într-o bătrână și să se ascundă în azilul unde locuia bunica sa.

CITEȘTE ȘI: Starul hip-hop Cardi B, la primul rol principal, în comedia “Assisted Living”

Foto: Profimedia Images