Starul hip-hop Cardi B, la primul rol principal, în comedia “Assisted Living”

De: Loredana Toma / 15.01.2021, 13:11
Starul hip-hop Cardi B, la primul rol principal, în comedia “Assisted Living”

Starul hip-hop Cardi B a obținut primul său rol principal într-un film. Este vorba despre filmul “Assisted Living”, care este descris drept “o comedie gălăgioasă”, în  stilul unor clasice precum “Tootsie,” “Sister Act” și “Mrs. Doubtfire”. Amber (Cardi B) joacă rolul unei escroace care intră în bucluc după ce un jaf nu iese cum fusese plănuit. Fugind de poliție, nu găsește un loc în care să se ascundă și-i vine ideea să se deghizeze într-o bătrână și să se ascundă în azilul unde locuia bunica sa.

Filmul are la bază un scenariu original de Kay Oyegun, creatorul serialului “This Is Us”. Temple Hill și Stephen Love se ocupă de producția comediei.

Artista a jucat alături de Jennifer Lopez în filmul „Hustlers”

Cardi B, premiată cu Grammy, cunoscută pentru hituri ca “Bodak Yellow”, “I Like It” și “WAP”, a debutat în film în “Hustlers”, lansat în 2019, unde a jucat alături de Jennifer Lopez, Constance Wu și Keke Palmer. Artista și-a mai asigurat un rol și în următorul proiect din franciza “Fast & Furious”, “F9”. Cardi B a cunoscut succesul cu reality-show-ul “Love and Hip-Hop” (2015-2017), difuzat de postul VH1, iar, în 2018, și-a lansat primul album, “Invasion of Privacy”, care a obținut trei discuri de platină.

Pe micile ecrane, artista este jurat în competiția muzicală “Rhythm + Flow”, show difuzat de Netflix.

CITEȘTE ȘI: Kevin Hart și Netflix au semnat un parteneriat pe termen lung, pentru o sumă de opt cifre

FOTO: Profimedia Images