Cardi B scrie istorie ca prima artistă rap cu cinci piese pe primul loc în Billboard Hot 100

De: Loredana Toma / 23.03.2021, 16:26
Cardi B scrie istorie ca prima artistă rap cu cinci piese pe primul loc în Billboard Hot 100

Artista americană Cardi B scrie istorie ca prima artistă rap care a ajuns pe prima poziție a topului Billboard Hot 100 de cinci ori. Pe 22 martie, artista și-a revendicat titlul cu piesa “Up”, pe care a cântat-o pe 14 martie la gala premiilor Grammy. Celelalte piese care au ajuns în top și au urcat pe prima poziție sunt “Bodak Yellow”, “I Like It”, Girls Like You” (piesă în colaborare cu Maroon 5) și “WAP”, pentru care Cardi B a colaborat cu Meghan The Stallion. În plus, patru dintre piesele sale și-au revendicat prima poziție în topul Hot Rap Songs.

“Mi-ar plăcea să mă viziteze Dumnezeu în vis”

După ce și piesa “Up” a ajuns pe locul întâi în top, Cardi B le-a mulțumit fanilor printr-un mesaj publicat pe rețeaua de socializare online Instagram, menționând, totodată, că “i-ar plăcea ca însuși Dumnezeu să îi apară în vis pentru ca ea să-i poată atinge picioarele, în semn de recunoștință”.

De-a lungul anilor, Cardi B, pe numele real Belcalis Marlenis Almánzar, a lansat numeroase hituri. Cel mai recent album al său, care a fost lansat în 2018, este “Invasion Of Privacy”. Materialul discografic include, printre altele, piese precum “Get Up 10”, “Bickenhead”, și “Drip”.

Cât despre un nou material muzical, planul era ca anul trecut să fi lansat o continuare a albumului de studio din 2018, însă, pentru moment, nici artista și nici reprezentanții ei nu au declarat nimic în acest sens, potrivit republicworld.com.

CITEȘTE ȘI: Starul hip-hop Cardi B, la primul rol principal, în comedia “Assisted Living”

Record pe Instagram: Billie Eilish s-a făcut blondă și, în 6 minute, a primit 1 milion de like-uri

Foto: Profimedia Images