Record pe Instagram: Billie Eilish s-a făcut blondă și, în 6 minute, a primit 1 milion de like-uri

De: Loredana Toma / 19.03.2021, 14:19
Record pe Instagram: Billie Eilish s-a făcut blondă și, în 6 minute, a primit 1 milion de like-uri

Artista fenomen Billie Eilish a stabilit un record pe rețeaua de socializare Instagram după ce și-a schimbat culoarea părului din negru cu rădăcini verzi în blond platinat, reușind în numai șase minute să obțină 1 milion de like-uri. Nu doar că a făcut valuri pe internet cu noul său look, dar Eilish a bătut recordul pe Instagram fiind artista care a primit un milion like-uri în cel mai scurt timp, pentru o singură postare.

Eilish a depășit-o astfel pe cântăreața Selena Gomez, care stabilise un astfel de  record cu ocazia zilei de naștere, potrivit Unilad. Mesajul are, la momentul publicării acestei știri, peste 19,6 milioane de like-uri, fiind în Top 10 al celor mai apreciate postări pe Instagram de până acum.

Billie Eilish: “Voi încheia o eră și vă voi oferi alta nouă”

Deși nimeni nu se aștepta că artista să adopte un stil atât de natural, Eilish anunțase încă din decembrie, anul trecut, că, după lansarea documentarului său, “The World’s A Little Blurry”, își va schimba culoarea părului, întrucât încheie o eră și începe una nouă. “Îmi voi schimba culoarea părului după ce voi lansa documentarul. Va fi sfârșitul unei ere. Vă voi oferi o nouă eră”, a scris ea pe Instagram în decembrie 2020.

Artista  a avut o perioadă înfloritoare, cu un succes fenomenal, cu multe premii câștigate și un documentar lansat, iar, în urmă cu câteva zile, Eilish a plecat acasă cu trofeul Grammy pentru înregistrarea anului.

CITEȘTE ȘI: Documentarul despre Billie Eilish, “The World’s A Little Blurry”, lansat în februarie 2021

Documentarul despre Billie Eilish “The World’s a Little Blurry” chiar arată o lume puțin “blurată” a artistei

Billie Eilish lansează un ukulele Fender

Foto: Instagram/ Billie Eilish