Documentarul despre Billie Eilish “The World’s a Little Blurry” chiar arată o lume puțin “blurată” a artistei

De: Loredana Toma / 27.02.2021, 10:06
Documentarul despre Billie Eilish “The World’s a Little Blurry” chiar arată o lume puțin “blurată” a artistei

Documentarul “The World’ s a Little Blurry” spune povestea perioadei finale de dinaintea lansării albumului de debut al lui Billie Eilish, “When We All Fall Asleep” și vine cu multe informații din culise, despre aspecte personale ale cântăreței-fenomen, despre starea sa de sănătate, concerte, iubiri și decepții. Totodată este presărat cu momente amuzante și constă mai mult din filmări personale, ce oferă o nouă perspectivă. Documentarul a fost lansat vineri seară pe Apple TV și este regizat de R.J. Cutler.

Mai jos sunt câteva relatări scurte care se pot extrage din film, de la cum și-a imaginat aceasta anumite videoclipuri, la probleme de conștiință legate de anumite afirmații sau la pasiunea pentru Justin Bieber, cu care a ajuns, ulterior, să colaboreze, dar și ceva detalii despre cum se vede iubirea, cu tot cu decepție, în lumea artistei, potrivit Rolling Stone.

Desenele ei din jurnal s-au concretizat în clipurile sale

Artista a desenat mereu în jurnalul său diverse schițe despre cum ar vrea să fie realizate majoritatea cântecelor sale. Așadar, pentru clipul melodiei “When the Party’s Over”, și-a dorit mereu să se vadă că îi curge sânge negru din ochi și chiar așa se și întâmplă în clip. Eilish bea un lichid negru, care, ulterior, începe să-i curgă din ochi.

Un alt aspect interesant este că a existat o oarecare îngrijorare în legătură cu declarațiile artistei despre fumat, consum de alcool și droguri. În toate interviurile sale, aceasta se declară total împotriva acestora și unul dintre asociații săi s-a gândit că, poate, pe viitor, toate aceste declarații se vor întoarce împotriva ei, în cazul în care Eilish va fuma sau va consuma alcool sau droguri. Însă vedeta a fost repede apărată de mama sa, care a considerat că Eilish “trebuie să fie lăsată să fie autentică în fiecare moment al vieții sale”.

Justin Bieber a fost „crush-ul” și eroul lui Billie Eilish

Chiar înainte ca Billie Eilish să devină ea însăși un idol al adolescenților, a fost obsedată de artistul Justin Bieber. Ulterior, cei doi au colaborat pentru un remix al piesei “Bad Guy”, însă nu au reușit inițial să se întâlnească în persoană. Abia la Festivalul Coachella din SUA cei doi s-au întâlnit, iar Eilish a izbucnit în lacrimi, fapt care l-a determinat pe Bieber să-i trimită un mesaj în care îi spunea că reacția ei “i-a amintit de ce este pe scenă, de ce cântă și cât este de important totul”.

Nimic nu părea să meargă cum trebuie

Continuând seria momentelor emoționante, în timp ce-și promova albumul de debut, Eilish a avut timp să se și îndrăgostească și să fie și dezamăgită de iubitul ei, Brandon Adams, de care s-a despărțit, în cele din urmă, din cauza programului haotic al artistei, printre altele. Pe lângă aceasta, faptul că a fost tot timpul pe drumuri, de la un concert spre altul, i-a afectat și sănătatea, aceasta fiind nevoită să apeleze la diverși terapeuți. Și, pentru ca pachetul să fie complet, în timpul Festivalului Coachella 2019, unde a și debutat, nimic nu părea să funcționeze, pornind de la diverse probleme tehnice până la starea ei emoțională, când după ce s-a încurcat în versuri.

CITEȘTE ȘI: Documentare muzicale costisitoare și așteptate cu nerăbdare în 2021 

Elisabeth Moss se alătură Rezistenței în noul trailer „The Handmaid’s Tale” 

Foto: Profimedia Images