Elisabeth Moss se alătură Rezistenței în noul trailer „The Handmaid’s Tale”

De: Ana Obretin / 26.02.2021, 11:31
Elisabeth Moss se alătură Rezistenței în noul trailer

Elisabeth Moss se alătură Rezistenței în trailerul noului sezon, al patrulea, al serialului Hulu „The Handmaid’s Tale”, care va fi difuzat din aprilie.

June Osborne (Elisabeth Moss) reușește să scape din lumea distopică a Galaadului, unde femeile sunt sclave, într-un teaser pentru noul sezon „The Handmaid’s Tale”,  care va avea premiera pe 28 aprilie.

Și nu numai că scapă, dar vrea să se răzbune pe regimul opresiv din Galaad, potrivit Vulture.

„Plănuiește cine știe ce fel de atrocități să lovească statul nostru de drept”, țipă mătușa Lydia, interpretată de Ann Dowd. Lupta pentru dreptate – și răzbunare – nu va fi lipsită de victime.

Distribuția aclamată de critici este aceeași, Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Max Minghella, Madeline Brewer, O-T Fagbenle, Amanda Brugel, Bradley Whitford și Sam Jaeger. Iar pe fundalul sonor o poți auzi pe Billie Eilish cântând piesa “You Should See Me In A Crown”.

Seria, bazată pe romanele lui Margaret Atwood, a fost reînnoită pentru un al cincilea sezon la sfârșitul anului trecut, după ce producția pentru sezonul al patrulea a fost amânată din cauza pandemiei.

CITEȘTE ȘI: MGM, compania care deține drepturile pentru “James Bond”, scoasă la vânzare 

Un nou scandal: „Biserica Scientologică i-a despărţit pe Nicole Kidman şi Tom Cruise” 

Foto: Profimedia Images