Ana Dobrovie este Războinica eliminată din „Survivor România”. Show-ul, lider de audiență

De: Ana Obretin / 09.02.2022, 09:17
Ana Dobrovie este Războinica eliminată din

Ediția de marți seară a show-ului „Survivor România” a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20.28 – 23:28.

În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10,3 puncte de rating și 28,2% cotă de piață, față de locul 2 care avea 5.0 puncte de audiență și 13,7% share. De-a lungul difuzării, aproape 1,9 milioane de români au urmărit emisiunea, iar în minutul de aur, la ora 22.09, peste 2,5 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV. 

Marți seară s-a încheiat cea de-a patra săptămână a show-ului „Survivor România”. În premieră, concurenții au luptat ieri în Jocul pentru Comunicare. Cu o miză care le-a adus instant lacrimi în ochi, Războinicii și Faimoșii au scos toată puterea din ei pentru a putea câștiga o poză de acasă. Cei care au reușit să primească un prim semn de la cei dragi au fost Războinicii, care au câștigat cu 10 la 5.

Seara s-a încheiat cu alte emoții puternice pentru Războinici: Ana, Relu și Ramona au așteptat voturile telespectatorilor! Cea care a părăsit competiția a fost Ana Dobrovie. Înainte de a pleca acasă, aceasta a spus: ”Știu că am gura mare, mi se spune de fiecare dată. Îmi pare rău de cuvintele pe care le folosesc. Sper să învăț cât mai repede posibil să schimb asta. Vreau să rămân în relații cu toți concurenții, chiar dacă aici ne-am certat. Afară cred că o să fie diferit […] Îmi pare rău că plec atât de devreme”.

Emisiunea continuă duminică, de la ora 20.00, luni și marți, de la 20.30.

CITEȘTE ȘI: Al treilea sezon „Imperiul Leilor” începe pe 9 februarie la Pro TV

Foto: Pro TV