Andreea Raicu, de urgenţă la spital: Într-o ţară în care cei mai mulţi condamnă medicii, eu vreau să le mulţumesc!

De: Cătălina Matei / 16.01.2017, 10:53
Andreea Raicu, de urgenţă la spital: Într-o ţară în care cei mai mulţi condamnă medicii, eu vreau să le mulţumesc!
Andreea Raicu trece printr-o perioadă mai grea.

Doborâtă de o răceală, vedeta a ajuns de urgenţă la spital, după ce a ignorat simptomele pe care le avea. Întreaga poveste a postat-o pe blogul personal.

Andreea Raicu a arătat, în sfârşit, totul! FOTO

Cum arăta Andreea Raicu, la prima şedinţă foto, acum 20 de ani! „Doamne, nu-mi vine să cred!”

Momente cumplite! Andreea Raicu: „Viaţa devenise un calvar. Îmi doream să dispar!„

„Pentru ca nu suportam sa fiu bolnava, ignoram complet simptomele pe care le aveam. Mergeam inainte fara sa ma abat de la ce aveam de facut. Nici nu se punea problema sa merg la doctor. In cazul in care devenea mai grav, cel mult acceptam sa iau niste medicamente. Ma innebunea ideea de a fi neputincioasa sau de a sta izolata in casa si sunt convinsa ca rezonati cu mine. Nici macar gripele nu ma tineau inchisa in casa. Eram de neoprit pana intr-o zi, cand mi-am rupt piciorul si nu am mai avut cum sa o iau la galop pe strazi. In timp, am acceptat ideea ca uneori se intampla sa ma imbolnavesc si atunci trebuie sa ii dau organismului o pauza. Mi-a luat ceva timp sa ma imprietenesc cu aceasta idee, iar acum chiar convietuim perfect. Asta nu inseamna ca imi place sa fiu bolnava, dar nici nu ma aventurez pe strazi cand sunt -20 de grade Celsius si ma simt rau.

De cateva saptamani, m-am simtit rau. Am luat tot felul de medicamente pentru tuse. Insa in loc sa mi se vindece, parea ca devine din ce in ce mai puternica. Ieri dimineata, pentru ca nu se mai potolea, iar energia mea era la cote minime, am hotarat sa merg la doctor. Recunosc ca am fost influentata de faptul ca in jurul meu multi oameni au fost diagnosticati cu pneumonie. Pentru ca am o experienta lunga cu Spitalul De Urgenta Floreasca, am hotarat sa merg acolo sa-mi fac niste investigatii. Nu vreau sa va vorbesc de diagnosticul meu, ci despre ce am gasit acolo (…)”

Fosta prezentatoare a ţinut să traga un semnal de alarmă şi să mulţumească medicilor care au tratat-o. „Am simtit nevoia sa povestesc acest episod, pentru ca mi se pare extrem de nedrept sa aud si sa vad cum se impoasca cu noroi in mod constant in medici. Veti spune din nou ca eu nu sunt un exemplu, pentru ca oamenii ma stiu si de asta sunt draguti cu mine. Dar am patit sa am momente in care uit sa zambesc si sa fiu draguta si nu mai am parte de aceeasi caldura din partea celorlalti, ci doar de un tratament rece, profesionist. Am prieteni care au avut parte de experiente placute cu medicii fara sa fie cunoscuti. Am petrecut luni intregi in spital din diferite motive si am vazut bolnavi la care nu venea niciodata nimeni, dar personalul din spital ii trata la fel ca pe cei cu care vorbisem eu. Vreau sa le multumesc medicilor si personalului medical pentru ceea ce fac si pentru pasiunea cu care isi fac munca in fiecare zi, indiferent de conditiile in care lucreaza!”