Andreea Raicu, goală la 39 de ani: ”Primul shooting din România care nu a fost modificat în Photoshop!” – Imagini neprelucrate

De: Alexandra Necsoiu / 30.05.2017, 14:44
Andreea Raicu, goală la 39 de ani: ”Primul shooting din România care nu a fost modificat în Photoshop!” – Imagini neprelucrate
Andreea Raicu a acceptat să pozeze goală pe coperta unei reviste. La aproape 40 de ani, şatena a vrut să demonstreze că se simte bine în propria piele şi a refuzat orice fel de retuşări ale fotografiilor.

Cum arăta Andreea Raicu, la prima şedinţă foto, acum 20 de ani! „Doamne, nu-mi vine să cred!”

Momente cumplite! Andreea Raicu: „Viaţa devenise un calvar. Îmi doream să dispar!„

Andreea Raicu a arătat, în sfârşit, totul! FOTO

“Pe coperta sunt eu. Doar eu. Fara haine, fara Photoshop, fara masti! De ce am acceptat aceasta provocare? Pentru ca vreau sa trag un semnal de alarma: ne cosmetizam prea mult viata!!! Prea mult folosim filtre ca sa fim mai frumoase, mai luminoase, mai fara riduri, mai fara griji, mai fara defecte, mai aproape de perfectiune. Perfectiunea nu exista! E doar o himera pe care ani la rand chiar si eu am promovat-o!

Am acceptat sa apar dezbracata pe copera unei reviste pentru ca vreau sa ma vedeti exact asa cum sunt! Dupa acest shooting, echipa redactionala nu a corectat deloc pozele. NU AM FOLOSIT PHOTOSHOP! Am fost machiata si am avut parul coafat, dar nu mi-au fost sterse ridurile, nu mi-au fost corectate formele corpului, nu mi-au “pus” si nu mi-au “scos” nimic. Asa sunt eu! Cu cearcane, cu riduri de expresie, cu semnele celor (in curand) 40 de ani care au trecut peste mine si care m-au facut asa cum sunt azi.

Poti sa fii frumoasa si fara sa apelezi la interventii foarte intruzive. Totul vine din acceptarea de sine, din echilibru si din atentia la lucrurile de baza, pe care, desi sunt atat de dsimplre, uitam sa le facem: sa dormin, sa ne hidratam, sa facem sport, sa mancam echilibrat si sa ne dezvoltam pe interior!

Ani de zile eu insami am alimentat mitul femeii “ca in reviste” – am alimentat stereotipul corpului perfect, al tenului impecabil, al traiului fara cusur. Ajunsesem la un moment dat sa cer sa fie modificate pozele din shootinguri atat de mult incat, la final, nu ma mai recunosteam! Totul era impecabil! Eram perfecta, dar… perfectiunea nu exista!

Personajul acela perfect nu eram eu, ci o proiectie. A fost o perioada in viata mea cand atat de mult ma straduiam sa arat lumii ca duc viata ideala incat ma sufocam! Nu imi dadeam voie sa fiu eu cea reala, cea cu zile mai putin bune, cea obosita din cand in cand, cea care are cearcane sau un cos, cea care vrea sa iasa din casa in niste banali blugi si un tricou oarecare. Exclus! Eu trebuia sa fiu perfecta pentru ca asa ii invatasem pe cei din jur sa ma vada si acum ei ma obligau sa continui. Eram victima unui cerc vicios pe care eu insami – “ajutata” desigur de intrega industrie a showbizului – il creasem”, a scris Andreea Raicu pe blogul său.